Bursadan Cunda ya nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Bursadan Cunda ya nasıl gidilir?
  2. Bursadan cundaya nasıl gidilir otobüs?
  3. Ayvalık Cunda Adası Nasıl Gidilir?
  4. Bursa Balıkesir Sarımsaklı arası kaç km?
  5. Ayvalık Cunda arası ne kadar?
  6. Bursa Balıkesir Sarımsaklı arası kac saat?
  7. Istanbul Ayvalık feribot var mı?
  8. Feribot kaç TL?
  9. Balıkesir Ayvalık Nasıl Gidilir?
  10. Istanbuldan cundaya nasıl gidilir otobüsle?

Bursadan Cunda ya nasıl gidilir?

Bursa-Balıkesir şehirleri üzerinden geliyorsanız eğer, Bursa-Balıkesir-Havran-Edremit yolunu takip ederek Edremit'e girmeden Burhaniye-Gömeç üzerinden Ayvalık'a ulaşabilirsiniz. Bazı yol bilgileri şöyle: Balıkesir - Cunda Adası arası yaklaşık 135 kilometre ve 2 saat kadar sürmektedir.

Bursadan cundaya nasıl gidilir otobüs?

Balıkesir - Cunda arası yaklaşık olarak 2 saat. D230 ve D550 kara yolları takip edildiğinde adaya ulaşılabiliyor. Eğer seyahatinizi otobüs ile yapacaksanız: Uludağ, Pamukkale, Kamil Koç, Metro Turizm ve Akçay'ın seferleri ile Cunda'ya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ayvalık Cunda Adası Nasıl Gidilir?

Ayvalık merkezden her 30 dakikada bir hareket eden Ayvalık Belediyesi'ne ait otobüsler, sabah 06.30 ile gece 01.00'a kadar Cunda ile Ayvalık arasında karşılıklı seferler düzenliyor. Aynı şekilde 07.00-01.00 saatleri arasında taksi dolmuş ve taksi seçenekleriyle de Ayvalık'tan Cunda Adası'na rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Bursa Balıkesir Sarımsaklı arası kaç km?

Bu mesafe yaklaşık 527 km.

Ayvalık Cunda arası ne kadar?

Ayvalık-Cunda arası 8 kilometredir.

Bursa Balıkesir Sarımsaklı arası kac saat?

Bursa - Sarımsaklı Popüler Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları
Otobüs FirmasıBilet FiyatlarıOrtalama Sefer Süresi
Varan Turizm85,00 TL4 Saat 30 Dakika
Balıkesir Uludağ Turizm90,00 TL5 Saat
Asya Tur90,00 TL4 Saat 35 Dakika
Efe Tur90,00 TL4 Saat 47 Dakika
5 satır daha

Istanbul Ayvalık feribot var mı?

İstanbul - Bandırma Üzerinden Ayvalık'a feribotla (35 TL) gidebilirsiniz.İstanbul Anadolu yakasından 5.5 saat, Avrupa yakasından 5 saat sürüyor.

Feribot kaç TL?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır.

Balıkesir Ayvalık Nasıl Gidilir?

Balıkesir Otogar'da inerseniz Ayvalık minibüsleri ile de ilçeye ulaşabilirsiniz. Ayvalık'a denizyolu ile ulaşmak bir diğer seçenektir. İstanbul Yenikapı ve Bostancı'dan kalkan deniz otobüsleri ile yaklaşık 2 saatte Bandırma'ya geçebilir, buradan 3 saatlik bir yolculuk ile Ayvalık'a ulaşabilirsiniz.

Istanbuldan cundaya nasıl gidilir otobüsle?

Cunda Adası'na otobüs ile ulaşım için Ayvalık'a seferler yapan Kamil Koç, Varan Turizm, Pamukkale Turizm, Ulusoy Turizm, Metro Turizm'in seferlerini kullanabilirsiniz. Ayvalık Otogarından, Cunda Adası'na minibüs, şehir içi otobüs, taksiler ile ortalama 10 Dk. içerisinde ulaşabilirsiniz.