KOSGEB nitelikli eleman istihdam desteği ne kadar?

İçindekiler:

  1. KOSGEB nitelikli eleman istihdam desteği ne kadar?
  2. Nitelikli eleman istihdam desteği ne kadar?
  3. Nitelikli eleman istihdam desteği başvurusu nasıl yapılır?
  4. KOSGEB toplam SSK prim gün sayısı nedir?
  5. KOSGEB nitelikli eleman desteği nasıl alınır?

KOSGEB nitelikli eleman istihdam desteği ne kadar?

Sonuç: Lisans mezunu bir personel 2020 yılında aylık max. 3,486,00 TL destek alabilir. Destek tutarı: 3.500,00 * € (destek oranı) = 2.800,00 TL destek alabilir. Destek tutarı: 3.500,00 * ` (destek oranı) = 2.100,00 TL destek alabilir.

Nitelikli eleman istihdam desteği ne kadar?

Başvuru tarihi esas alınarak her bir elemana verilecek desteğin aylık üst limiti; 2 yıllık meslek yüksekokulu mezunları için 1.500 (binbeşyüz) TL, 4 yıllık yüksekokul veya fakülte mezunları için 2.000 (ikibin) TL, Yüksek Lisans ve üzeri dereceden mezunlar için 2.500 (ikibinbeşyüz) TL'dir.

Nitelikli eleman istihdam desteği başvurusu nasıl yapılır?

Nitelikli eleman desteği kapsamında işe alınacak olan personelin son bir aya ait iş başvurusunun sunulması gereklidir. KOSGEB'in web sitesinden çıktısı alınacak olan nitelikli çalışanların ödeme talep formunun eksiksiz şekilde doldurulması ve imzalandıktan sonra başvuru dosyasına eklenmesi gereklidir.

KOSGEB toplam SSK prim gün sayısı nedir?

Geleneksel Girişimci Programı Desteğin ilk yılında toplam 180-539 prim günü sağlayan işletmelere hibe olarak 5.0-1079 prim günü sağlayan işletmelere hibe olarak 10.0 ve üstü prim günü sağlayan işletmelere hibe olarak 20.000 TL destek ödemesi yapılacak.

KOSGEB nitelikli eleman desteği nasıl alınır?

Nitelikli Eleman İstihdam Desteği kapsamında istihdam edilecek elemanın; yeni mezun, kadın, engelli, birinci derece şehit yakını veya gazi olması şartlarından en az birini sağlaması halinde destek oranına %20 (yirmi) ilave edilir. Bu durumda destek net ücretin %80'i olarak hesaplanır.