Vodafone Beni arayan numaraları nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Vodafone Beni arayan numaraları nasıl öğrenebilirim?
  2. Arayan kim Vodafone mesaj gelmiyor?
  3. Vodafone arama asistani ne demek?
  4. Arama asistanı Kim aramış iptal?
  5. Telefon numarası kime ait Bimcell?
  6. Ulaşılabilir bilgisi nasıl kapatılır?
  7. Ücretsiz kim aramış Türk Telekom?

Vodafone Beni arayan numaraları nasıl öğrenebilirim?

Arayan Kim Servisine Üye Olmak ve Üyeliğin İptali Vodafone arayan kim nasıl öğrenilir diye merak ediyorsanız GSM operatörünüzün sunduğu bu hizmete üye olmanız gerekir. Servise üyelik içinse; 542 Vodafone müşteri hizmetlerini arayabilir ya da. ARAYANKIM yazarak 8000'e SMS gönderebilirsiniz.

Arayan kim Vodafone mesaj gelmiyor?

Eğer bu yöntemi uyguladığınız halde halen arayan kim servisi aktif olup bilgilendirme msj gelmiyorsa müşteri hizmetleri arayıp sorunu ayrıntılı olarak bildirmeniz gerekmektedir. Telefonunuzdan 542 yada (0) 5 numarasını aramanız gereklidir. Arayan Kim Servisi 8000 kısa numarası üzerinden hizmet vermektedir.

Vodafone arama asistani ne demek?

Arama Asistanı Plus Servisi ile telefonunuz kapalı ya da ulaşılamaz dahi olsa sizi arayanların ad-soyadı, cep telefonu numarası, arama zamanı ve kaç kere aradığı bilgisinden haberdar olabilir, ayrıca ulaşamadığınız kişiler ulaşılabilir olduğunda hemen öğrenebilirsiniz.

Arama asistanı Kim aramış iptal?

Aylık yenilenen Arama Asistanı Servis iptali için IPTAL ARAMAASISTANI yazıp 8000'e SMS atmanız yeterlidir.

Telefon numarası kime ait Bimcell?

Müşteri Hizmetleri4 ArayanıBil servisi sayesinde, telefonunuz kapalıyken, ya da telefonunuz açık olduğu halde aranmak istemediğinizde, sizi kimin, kaç kere ve ne zaman aradığını telefonunuza gelecek bir kısa mesajla öğrenebilirsiniz.

Ulaşılabilir bilgisi nasıl kapatılır?

Ulaşılabilir olduğunuz bilgisinin paylaşılmasını istemediğiniz zaman yapmanız gereken; İznin kaldırılması için, CEPACIK IZIN KALDIR yazıp 2200'a göndermek. İzni tekrar vermek için CEPACIK IZIN yazıp 2200'a göndermek.

Ücretsiz kim aramış Türk Telekom?

SMS ile: SMS'le ArayanıBil servisini ulaşılamayan durumlarda aktif etmek için "ACIK" yazıp 5555'e kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz. Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması ile: ArayanıBil aktivasyon işlemlerinizi Türk Telekom Online İşlemler uygulamamızdan 7/24, hızlı ve ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.