Ajax maçı hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Ajax maçı hangi kanalda?
  2. Ajax hangi ligde oynuyor?
  3. Ajax hangi ülkenin takımı?
  4. Ajax nasıl okunur?
  5. Ajax teknik direktörü kimdir?
  6. Ajax amblemi nedir?

Ajax maçı hangi kanalda?

Karşılaşma EXXEN'den canlı yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Hollanda'nın Ajax ekibiyle deplasmanda karşı karşıya gelecek. Amsterdam'daki Johan Cruyff Arena'daki karşılaşma TSİ 19.45'de başlayacak. Karşılaşma EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Ajax hangi ligde oynuyor?

UEFA Şampiyonlar Ligi KNVB beker AFC Ajax/Ligler

Ajax hangi ülkenin takımı?

Amsterdam, Hollanda AFC Ajax/Temsil ettiği yerler Eredivisie, 1. Amsterdamsche Football Club Ajax, daha çok bilinen isimleriyle AFC Ajax, Ajax Amsterdam ya da Ajax (ismin geçmişi Aias'a dayanır), Amsterdam merkezli profesyonel Hollandalı futbol kulübü. Dünya'nın belli başlı futbol takımlarından olan Ajax, 1900 yılında kurulmuştur.

Ajax nasıl okunur?

AJAX, İngilizcede “Asynchronous JavaScript and XML” deyişinin kısaltmasıdır, yani ortadaki “J” JavaScrip'in J'si. Bu da demek oluyor ki, Türkçe de okusak, İngilizce de okusak, J'yi J olarak okumak gerekiyor. Uzun lafın kısası; AXAJ, Ajaks diye okunur.

Ajax teknik direktörü kimdir?

Erik ten Hag AFC Ajax/Teknik direktörler

Ajax amblemi nedir?

Amsterdamsche Futbol Kulübü Ajax logosu, Truva kuşatmasında yer alan iki eski Yunan kahramanından biri olan mitolojik karakter Ajax'ı geleneksel olarak tasvir ediyor. Portreyi oluşturan on bir çizgi aynı sayıda futbolcuyu temsil ediyor. Bir diğer önemli unsur, altın renkli üç köşeli yıldızdır.