E nabızda kürtaj çıkar mı?

İçindekiler:

  1. E nabızda kürtaj çıkar mı?
  2. Kürtaj için eş rızası şart mı?
  3. Kürtaj için aile izni şart mı?
  4. E nabızda hangi bilgiler var?

E nabızda kürtaj çıkar mı?

Kürtaj E-Devlet / E-Nabız Kayıtları Gizlilik unsurlarından dolayı e-devlet veya e-nabız gibi kanallarda bu uygulamanın geçmesine izin vermiyoruz. Kürtaj yaptırmak isteyenlerin merak ettiği bir diğer husus e-devlet kayıtları oluyor. Bunun üzerine: Gizli kürtaj hizmetimizden faydalanmanız esas alırız.

Kürtaj için eş rızası şart mı?

NÜFUS PLANLAMA KANUNU VE KÜRTAJ HAKKI Bizim için hak gaspı yaratan hüküm, Nüfus Planlama Kanunu madde 6 kapsamında düzenlenmiştir. Bu hüküm uyarınca, gebeliğin onuncu haftaya sonlanıncaya kadar isteğe bağlı olarak sonlandırılması halinde gebe evli ise, eşinin rızası gerekmektedir.

Kürtaj için aile izni şart mı?

18 yaşın altında olan kadınlar da kürtaj yaptırabilir. Ancak kadının evli olup olmamasına bakılmaksızın mutlaka ailesinden izin belgesi alınır. Bununla birlikte kadının evli olması durumunda eşinin de izni gerekiyor.

E nabızda hangi bilgiler var?

Bu hizmetlerin yanı sıra internet ve mobil cihazlar üzerinden giriş yapabileceğiniz e-Nabız sayesinde size en yakın sağlık kuruluşlarını görebilir, doktor randevusu alabilir, aile hekiminizi öğrenebilir, vücut kitle indeksinizi ve kalp krizi riskini hesaplayabilir, ilaç hatırlatması ekleyebilirsiniz.