Passolig kart ile neler yapılabilir?

İçindekiler:

  1. Passolig kart ile neler yapılabilir?
  2. Passolig nasıl çalışır?
  3. Passolig kart ile alışveriş yapılır mı?
  4. Passolig promosyon kodu nasıl alınır?
  5. Passolig kart limiti ne kadar?
  6. Passolig kart ücreti ne kadar?
  7. Giresunspor passolig kaç TL?
  8. Fenerbahçe passolig ücreti ne kadar?
  9. Passolig ödeme hangi banka?
  10. Passolig kredi kartı hangi bankaya ait?
  11. Passolig kalan para nasıl çekilir?
  12. Passolig kart başvurusu nasıl yapılır?

Passolig kart ile neler yapılabilir?

Passolig Banka Kartınızı para yerine kullanarak yurt içi ve yurt dışı her yerde alışveriş yapabilirsiniz. Yaptığınız tüm işlemler, Passolig hesabınıza anında yansır ve işlemlerinizi anlık olarak takip edebilirsiniz. Passolig Banka Kartı ile yurt içi ve yurt dışı tüm ATM'lerden para çekebilirsiniz.

Passolig nasıl çalışır?

Passolig Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor. Kombine biletler de artık Passolig Kartlarına tanımlanıyor. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderiliyor.

Passolig kart ile alışveriş yapılır mı?

Kartınız internetten alışverişe kapalıysa, hemen açmak için SANAL yazıp bir boşluk bırakarak kart numaranızın son dört hanesini 6033'e SMS olarak göndermeniz gerekmektedir. ... Passolig Kartınız ile 3 Kat Güvenli Sistem'i (3D Secure) destekleyen internet sitelerinde de güvenle ve hızla alışveriş yapabilirsiniz.

Passolig promosyon kodu nasıl alınır?

Kampanyadan yararlanmak için PASSOLİG yazıp 6666'ya sms gönderebilir veya Avantaj Cepte uygulaması üzerinden ilgili kampanyanın sayfasına girerek kampanya şifresini alabilirsin.

Passolig kart limiti ne kadar?

Kart limitini ayda 250 TL'ye kadar kullanarak, maç biletlerini alabilirsin. Kredi kartı limitin ilk etapta sadece maç bileti alımı ile sınırlıdır. Kartını kullandıkça toplam limitin 1000 TL'ye kadar yükseltilecek ve diğer harcamalarında da kullanılabilir hale gelecektir.

Passolig kart ücreti ne kadar?

Kulüp bazında 67 TL, 63 TL, 51 TL, 60 TL, 50 TL, 40 TL, 38 TL ve 37,82 TL olarak yedi farklı yıllık E-Bilet Yıllık Kullanım Bedeli mevcuttur.

Giresunspor passolig kaç TL?

Giresunspor logolu Passolig Kart'ı 17 TL'ye alabilirsiniz.

Fenerbahçe passolig ücreti ne kadar?

Bu sene maç heyecanını televizyonlar yerine tribünlerde yaşamak isteyen taraftarlar Passolig satın almaya başladılar bile. Fenerbahçe Passolig fiyatı 2021 için 48 TL olarak belirlendi. Bu fiyatı ödeyen taraftarlar Passoliglerine sahip oluyor ve maçlara gidebiliyor.

Passolig ödeme hangi banka?

Size en yakın Vakıfbank ATM'sine gidip "Giriş" tuşuna basın. Kartsız işlemler menüsünden Aktif Bank İşlemleri butonuna basın. Ödeme yapmak istediğiniz Passolig Kartınızın numarasını yazın. Sırası ile T.C Kimlik numaranızı ve cep telefonunuzu girin ve para yatırma haznesine yükleme tutarı kadar para yerleştirin.

Passolig kredi kartı hangi bankaya ait?

Aktif Bank | Bireysel | Kartlar | Passolig Kredi Kartı

Passolig kalan para nasıl çekilir?

Nakit avansınızı yurt içi ve yurt dışındaki tüm ATM'lerden, 33 44 Passolig İletişim Merkezi'nden ya da Passolig İnternet Şubesi'nden anında çekebilirsiniz.

Passolig kart başvurusu nasıl yapılır?

Passolig Karta Nasıl Başvururum?
  1. WEB'den veya CEP'ten.
  2. 2. www.passolig.com.tr'ye girin.
  3. Hemen Başvur'u tıklayın!
  4. Başvuru formunu doldurun.
  5. Cep telefonunuza gelen doğrulama kodunu yazın.
  6. Kartınızı seçin.
  7. 7. Fotoğrafınızı yükleyin.
  8. 8. Ödemenizi gerçekleştirin.