WhatsApp web'de durum nasıl kaldırılır?

İçindekiler:

  1. WhatsApp web'de durum nasıl kaldırılır?
  2. WhatsApp durum gizleme nasıl yapılır?
  3. Durum nasıl koyulur?
  4. WhatsApp hakkımda nasıl değiştirebilirim?
  5. WhatsApp hakkında neden gözükmüyor?

WhatsApp web'de durum nasıl kaldırılır?

Birkaç seçeneğiniz vardır:
  1. Silmek istediğiniz durum güncellemesinin yanındaki Diğer'e dokunun. Ardından Sil > SİL'e dokunun.
  2. Birden çok durum güncellemesini silmek istiyorsanız silmek istediğiniz durum güncellemelerine dokunup basılı tutun, ardından Sil > SİL'e dokunun.

WhatsApp durum gizleme nasıl yapılır?

Durum gizliliğinizi değiştirmek için Durum'a dokunun. Android: 'ne dokunun Diğer seçenekler > Durum gizliliği. iPhone: Gizlilik'e dokunun.

Durum nasıl koyulur?

Durum özelliği nasıl kullanılır
  1. WhatsApp'ı açın > DURUM'a dokunun.
  2. Aşağıdaki seçeneklerden birine dokunun: Yazılı durum güncellemesi oluşturmak için Metin'e dokunun. Emoji veya GIF eklemek için Emoji'ye, yazı tipi seçmek için T'ye veya arka plan rengi seçmek için Renk'e dokunabilirsiniz. ...
  3. Gönder simgesine dokunun.

WhatsApp hakkımda nasıl değiştirebilirim?

WhatsApp'ta Ayarlar'a giderek profil fotoğrafınızı, adınızı ve hakkımda bilginizi düzenleyebilirsiniz. WhatsApp'ı açın > Diğer seçenekler > Ayarlar'a dokunun. Profil fotoğrafınıza dokunun. Telefonunuzdaki fotoğraflardan birini seçmek için Galeri'ye veya yeni bir fotoğraf çekmek için Kamera'ya dokunun.

WhatsApp hakkında neden gözükmüyor?

Bir kişinin son görülme zamanını, profil fotoğrafını, hakkımda metnini, durum güncellemelerini veya okundu bilgisini görememenizin nedeni aşağıdakilerden biri olabilir: Kişiniz gizlilik ayarlarını Hiç kimse olarak değiştirmiştir. Son görülme gizlilik ayarınızı Hiç kimse olarak değiştirmişsinizdir.