Ankara Şehirlerarası Otogarı nerede?

İçindekiler:

  1. Ankara Şehirlerarası Otogarı nerede?
  2. Ankara Otogarı kaç metrekare?
  3. Ankara otogarının adı ne?
  4. Ankara Aşti Otogar hangi ilçede?
  5. Ankara Otogar Eryaman kac km?
  6. Türkiyenin en büyük otogarı hangisi?
  7. Ankara Otogarı kaç peron?
  8. Aşti nin açılımı nedir?
  9. Aşti nin sahibi kim?
  10. Eryaman Aşti Metro kaç dk?
  11. Ankara Tren Garı ile Aşti arası kaç km?
  12. Türkiyenin en büyük otogarı hangi ilde?
  13. Dünyanın en büyük otogarı hangisi?

Ankara Şehirlerarası Otogarı nerede?

AŞTİ Terminal Otogar Ankara 39.918221 enlem ve 32.807964 boylamda yer almaktadır. Yenimahalle ilçesine bağlıdır. AŞTİ Terminal Otogar Ankara haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. AŞTİ Terminal Otogar Ankara posta kodu 06560.

Ankara Otogarı kaç metrekare?

Otogar, 178 bin metrekare gibi oldukça büyük bir alan üzerine konumlandırılmıştır. Ayrıca otogar, 7 bin metrekare zemin üzerine 4 katlı olarak yapılmıştır.

Ankara otogarının adı ne?

AŞTİ (Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali), Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesinde yer alan ve büyük şehirlerinden biri olmasının yanı sıra aynı zamanda başkenti de olan Ankara'nın karayolu ulaşım merkezidir.

Ankara Aşti Otogar hangi ilçede?

Aşti 39.918797 enlem ve 32.814457 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Emek Mh. ve Çankaya ilçesine bağlıdır. Aşti haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Aşti posta kodu 06560.

Ankara Otogar Eryaman kac km?

Eryaman, Ankara ile AŞTİ Terminal Otogar Ankara, Ankara arası 22 Km. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 24 dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 19 Km olan yolculuğu yaklaşık olarak 31 dakika sürede tamamlayabilirsiniz.

Türkiyenin en büyük otogarı hangisi?

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük, dünyanın en büyük 3. otogarı konumundadır. 2014 yılı itibarıyla Büyük İstanbul Otogarı'nda 168 yazıhanede 324 otobüs firması bulunmaktadır. Ayrıca otogar sınırları içerisinde, değişik mimarisi ile dikkat çeken Cumhuriyet Camii bulunmaktadır.

Ankara Otogarı kaç peron?

Tesisin giden yolcu katı peron sayısı 66 adet otobüs ve gelen yolcu katı 55 adet otobüs olmak üzere aynı anda kullanılabilen toplam 121 adet otobüs peronu bulunmaktadır.

Aşti nin açılımı nedir?

Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ) adıyla bilinen veya Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali Ankara'da yer alan bir otobüs terminalidir.

Aşti nin sahibi kim?

İlk olarak tarihine kadar Ankara Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı'na bağlı Genel Müdürlük olarak hizmet verdikten sonra, bu tarihten itibaren, işletmeciliği ihale ile Bugsaş Genel Müdürlüğü'ne verildi. Hâlen Bugsaş Genel Müdürlüğü'ne bağlı Baş Müdürlük olarak hizmet vermektedir.

Eryaman Aşti Metro kaç dk?

Yenimahalle içindeki en yakın Eryaman-Aşti Dolmuşu konumuna metro durak, 26 dk yürüme mesafesindedir.

Ankara Tren Garı ile Aşti arası kaç km?

Aşti ile YHT Ankara Garı arası 7 km mesafede.

Türkiyenin en büyük otogarı hangi ilde?

Büyük İstanbul Otogarı ya da resmi adıyla İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı, Bayrampaşa ilçe sınırları içerisinde olmasına karşın, Esenler ilçe merkezine çok yakın olması dolayısıyla halk arasında Esenler Otogarı olarak da anılan, İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan şehirlerarası otobüs terminali.

Dünyanın en büyük otogarı hangisi?

1992 yılında dünyanın en büyük otogarı olarak inşa edilen Büyük İstanbul Otogarı hizmete girecekmiş. 250 ortak tarafından inşa edilen otogar tamamlandığında maliyeti 300 milyar lirayı aşacakmış.