Medicana SGK ile anlaşması var mı?

İçindekiler:

  1. Medicana SGK ile anlaşması var mı?
  2. Bursa Medicana Hastanesi kimin?
  3. Bursa Medicana Hastanesi ne zaman açıldı?
  4. Bursa Medicana Hastanesi kaç yataklı?
  5. Medicana Konya ne zaman açıldı?
  6. Medicana Hastanesi hangi durakta?
  7. Medicana İzmir kime ait?
  8. Konya Medicana Hastanesi Başhekimi kimdir?
  9. Ankara Medicana Hastanesi hangi metro durağı?

Medicana SGK ile anlaşması var mı?

Önemli bir altyapı, hekim kadrosu ve geniş hizmet yelpazesi ile Başkent'in sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak Medicana Ankara, tüm branşlarda SGK hastalarını da kabul edecek. ... Kasım ayı itibariyle hasta kabulüne başlayan Medicana International Ankara Hastanesi'nin tüm branşlarda SGK anlaşması bulunuyor.

Bursa Medicana Hastanesi kimin?

Meslek yaşamına Diş Hekimi olarak başlayan Medicana Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, 1992 yılında birkaç hekim arkadaşı ve girişimci ile birlikte ilk özel hastanesini kurdu.

Bursa Medicana Hastanesi ne zaman açıldı?

Medicana Sağlık Grubu; deneyimli ve alanında uzman kadrosu, hasta memnuniyeti odaklı ve sağlık sektöründe fark yaratan hizmet anlayışı ile 1992 yılında hizmet vermeye başlamıştır.

Bursa Medicana Hastanesi kaç yataklı?

24 saat acil sağlık hizmetlerini bünyesinde toplayan, ileri tıp uygulamaları ve güçlü hekim kadrosu ile öne çıkan özel hastanedir. Medicana Bursa Hastanesi, 40 bin metrekare kapalı alanda 300 yatak kapasitesi, 223 aktif yatak, 8 ameliyathane, 2 doğumhane 58 Yoğun Bakım yatağı bulunmaktadır.

Medicana Konya ne zaman açıldı?

2012 yılından bu yana dünya standartlarında sağlık hizmeti sunan Özel Medicana Konya Hastanesi, tüm sağlık hizmetlerini tek çatı altında toplamayı başarmış, sağlık sektöründeki önemli yatırımlardan biridir.

Medicana Hastanesi hangi durakta?

Taksim'den Taksim metrosuyla Mecidiyeköy-Şişli istasyonunda inip Metrobüse aktarma yaptıktan sonra 34BZ numaralı Metrobüs ile Cumhuriyet Mahallesi durağında inerek Medicana International İstanbul Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Medicana İzmir kime ait?

Medicana Sağlık Grubu'nun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, halihazırda yılda üç milyon hasta kabul ettiklerini söyleyerek, “Yeni yatırımlarımızla birlikte yılda baktığımız hasta sayısı 5 milyona ulaşacak” dedi.

Konya Medicana Hastanesi Başhekimi kimdir?

Dr. C. Deniz Yorgancılar, Medicana Konya Hastanesi'nde başhekim olarak göreve başladı.

Ankara Medicana Hastanesi hangi metro durağı?

Toplu taşıma ile; Kızılay Güvenpark Metro durağından kırmızı hat Çayyolu istikametine giden Metroya bininiz. MTA durağında ininiz. Metrodan çıkışta Konya yolu istikametine doğru yaklaşık 200 m. yürüyünüz. Yolu takip ettiğinizde hastanemizi göreceksiniz.