Sahibinden com ücretsiz nasıl ilan verebilirim?

İçindekiler:

  1. Sahibinden com ücretsiz nasıl ilan verebilirim?
  2. Sahibinden Comda kaç tane ücretsiz ilan verebilirim?
  3. Sahibinden com da numaramı nasıl değiştirebilirim?
  4. Sahibinden com a nasıl ulaşabilirim?
  5. Sahibinden numaramı nasıl silerim?
  6. Sahibinden ilan ne kadar yayında kalır?
  7. Sahibinden geçici numara servisi nasıl yapılır?

Sahibinden com ücretsiz nasıl ilan verebilirim?

sahibinden.com'da İlan vermek için, üye girişi yaptıktan sonra İlan Ver linkine tıklamanız yeterlidir. Açılan sayfada ilanınıza en uygun üst ve alt kategorileri belirledikten sonra 'Devam et' linkini takip ederek diğer bölümlere geçebilirsiniz.

Sahibinden Comda kaç tane ücretsiz ilan verebilirim?

Kaç Adet Ücretsiz İlan Verebilirim?
KategoriBireysel Kullanıcılara Özel Aylık Ücretsiz İlan LimitleriBireysel Kullanıcılara Özel Yıllık Ücretsiz İlan Limitleri
Devremülk00
Vasıta (Aşağıdaki Vasıta kategorileri hariç)11
Motosiklet13
Hava Araçları13
65 satır daha

Sahibinden com da numaramı nasıl değiştirebilirim?

Tanımlı Cebinden Onaylı numaranızı değiştirmek için ise Bana Özel'de Üyeliğim sekmesinde Üyelik Bilgilerim altındaki Cep Telefonu sayfasına girmeniz ve ilgili işlemleri tamamlamanız gerekmektedir.

Sahibinden com a nasıl ulaşabilirim?

SAHİBİNDEN ÇAĞRI MERKEZİ... Sahibinden.com müşteri hizmetlerine ulaşmak için arayacağınız numara, 44 44 olarak dikkat çekiyor. Bu numarayı 7 gün 24 saat arayacak kafanızdaki soru işaretleri hakkında yanıtlar alabilirsiniz.

Sahibinden numaramı nasıl silerim?

Üyeliğiniz ile ilgili yaşadığınız bir sorun veya sormak istedikleriniz varsa bize Destek Merkezi üzerinden ulaşabilirsiniz. Üyelik Bilgilerim – Üyelik İptali sayfamızdan üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ederseniz; Üyeliğiniz yeniden aktif hale getirilemeyecektir.

Sahibinden ilan ne kadar yayında kalır?

sahibinden.com'da ilanlarınız 6 saat içinde kontrol edilerek onaylanır veya reddedilir. Bu süre çalışma saatleri dışında ve hafta sonlarında farklılık gösterebilir. İlan yayınlama aşamasında en sık karşılaşılan hatalar aşağıdaki gibidir.

Sahibinden geçici numara servisi nasıl yapılır?

Geçici Numara, sabit hatlardan arandığında arama ücretleri normal bir sabit hattı ya da cep telefonunu aramaktan daha ucuzdur. 'sahibinden.com Geçici Numara'yı Nasıl Kullanabilirim? İlan verme sayfasında iletişim seçenekleri kısmında “İlanda sahibinden.com Geçici Numara Yayınlansın” seçeneğini işaretlemek yeterlidir.