Yeni atanan polis eş durumundan tayin isteyebilir mi?

İçindekiler:

  1. Yeni atanan polis eş durumundan tayin isteyebilir mi?
  2. Bir memur üniversite okuduğu ile tayin isteyebilir mi?
  3. MEB eş durumu başvurusu nasıl yapılır?
  4. Polis hemşire eşinin yanına tayin isteyebilir mi?
  5. Polis memuru eşinin memleketinde çalışabilir mi?
  6. Memur hangi durumlarda tayin isteyebilir?

Yeni atanan polis eş durumundan tayin isteyebilir mi?

Polislerin ilk atamaya hak kazandığı dönemden itibaren eş tayini isteme hakkına sahiptir. Polis atama dönemleri standart olarak yılda iki kere olmakla birlikte Mayıs ve Haziran aylarında gerçekleştirilir. Polislerin standart atama dönemleri dışında mazeretli atama dönemleri bulunmaktadır.

Bir memur üniversite okuduğu ile tayin isteyebilir mi?

Devlet memurları görev yaptıkları şehirden başka şehirde ya da bulundukları ilçeden farklı bir ilçede ikinci üniversite okuyabilmektedir. ... Devlet memurları isteğe bağlı tayin ve mazeret tayini isteyebilmektedir.

MEB eş durumu başvurusu nasıl yapılır?

İl içi ve iller arasında aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri veya engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişiklikleri yapacak öğretmenler başvurularını 'mebbis.meb.gov.tr' veya 'personel.meb.gov.tr' internet adreslerinden gerçekleştirecek.

Polis hemşire eşinin yanına tayin isteyebilir mi?

Devlet kurumları koordinasyonu kapsamında bulunan hemşire olan eşten dolayı polis olan eşin tayin isteme hakkı doğmaktadır. Polis olan eş ile aynı süreç içerisinde gerçekleştirilen hemşirepolis tayini sürecinde dilekçe ve evrak gereklilikleri aynıdır.

Polis memuru eşinin memleketinde çalışabilir mi?

Personel kendisi veya eşinin doğum yeri ya da nüfusa kayıtlı olduğu hangi illere atanabilir? Personel, nüfusa kayıtlı olduğu yere atanamaz. Bayan personel için evlenmeden önce nüfusa kayıtlı olduğu yer esas alınır.

Memur hangi durumlarda tayin isteyebilir?

Memurun kendisi ya da bakmakla yükümlü olduğu eş, anne, baba veya çocuklarından birinden dolayı istenebilir. Memurun kendisinin veya bakmakla yükümlü olduğu 1. dereceden birinin görev yaptığı yerde sağlık durumunu tehlikeye düşüreceğinin tespit edilmesi halinde sağlık mazeretine dayanarak tayin gerçekleşebilir.