Kabataştan hangi adalara gidilir?

İçindekiler:

  1. Kabataştan hangi adalara gidilir?
  2. Kabataş Adalar vapur kaç dakika?
  3. Vapur önce hangi adalara Ugruyor?
  4. Besiktas Büyükada kac dakika?
  5. Kabataş'tan Adalar'a vapur var mı?
  6. Yeşilköy Adalar kaç saat?

Kabataştan hangi adalara gidilir?

Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'ya gitmek için en çok kullanılan iskele, İstanbul Kabataş İskelesi'dir. Kabataş'tan Adalar'a vapur seferleri yapan firmalar arasında İDO, Mavi Marmara, Şehir Hatları ve Dentur Avrasya bulunuyor.

Kabataş Adalar vapur kaç dakika?

Kabataş Adalar İskelesi'nden binebileceğiniz Şehir Hatları vapurunun güzergahı sırasıyla; Kadıköy, Kınalıada, Burgazada, Heybeliada ve Büyükada'dır. Bu yolculuğunuz ise 1 saat 35 dakika sürecektir.

Vapur önce hangi adalara Ugruyor?

Bostancı – Adalar vapur hattı; Bostancı iskelesinden kalkarak sırasıyla; Büyükada, Heybeliada, Burgazada, Kadıköy ve Eminönü'ne ulaşım sağlamaktadır. Beşiktaş – Kınalıada – Burgazada vapur hattı; Beşiktaş vapur iskelesinden kalkarak önce Kınalıada ve ardından Burgazada'ya ulaşım sağlamaktadır.

Besiktas Büyükada kac dakika?

Vapur ve tekneler ile Büyükada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat 15 dakika, Kabataş'tan 1 saat 30 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 45 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor.

Kabataş'tan Adalar'a vapur var mı?

Seferler karşılıklı olarak yapıldığı için aynı zamanda Büyükada'dan Kabataş'a, Heybeliada'dan Kabataş'a, Burgazada'dan Kabataş'a, Kınalıada'dan Kabataş'a, Kadıköy'den Kabataş'a ve Bostancı'dan Kabataş'a seyahat edebilirsiniz. ...

Yeşilköy Adalar kaç saat?

Yön: Büyükada (Mavi Marmara) →Yeşilköy (Mavi Marmara) Duraklar: 5 Yolculuk Süresi: 34 dk Hat Özeti: Büyükada (Mavi Marmara), Heybeliada (Mavi Marmara), Burgazada (Mavi Marmara), Kınalıada (Mavi Marmara), Yeşilköy (Mavi Marmara) YEŞILKÖY - ADALAR vapur hattı (Büyükada (Mavi Marmara) →Yeşilköy (Mavi Marmara)) arası 2 ...