Kiraz sapı ısırgan kürü nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kiraz sapı ısırgan kürü nasıl yapılır?
  2. Sinir sıkışmasına kiraz sapı iyi gelir mi?
  3. Isırgan otu kiraz sapı ne işe yarar?
  4. Saraçoğlu kiraz sapı kürü nasıl yapılır?
  5. Ibrahim saraçoğlu kiraz sapı ne işe yarar?
  6. Kıraz sapı cayı zayıflatır mı?
  7. Kiraz sapı kürü nasıl uygulanır?

Kiraz sapı ısırgan kürü nasıl yapılır?

İlk olarak yarım litre klorsuz suyu önceden kaynatın. Kaynamaya başladıktan sonra içerisine 25-30 adet kiraz sapını ilave edin. Kiraz saplarını ilave ettikten sonra yaklaşık 3 dakika daha kaynatın. 3 dakika dolduktan sonra yaklaşık kiraz sapı miktarı kadar bir tutam ısırgan otunu karışıma ekleyin.

Sinir sıkışmasına kiraz sapı iyi gelir mi?

Kiraz sapı ısırgan kürünün hiç bir zararı yoktur. Ayrıca kiraz sapı zayıflamada da önemli bir rol oynamaktadır. Bu küre takviye olarak sinir sıkışması probleminde ki ağrıları gidermek için ardıç yağı ile masaj yapabilirsiniz. Kullanacağınız ardıç yağının hakiki olmasına özen gösterin.

Isırgan otu kiraz sapı ne işe yarar?

Ayrıca kiraz sapı ve ısırgan otunun faydaları İbrahim Saraçoğlu tarafından tavsiye edilen iyi bir bitkisel ikilidir. Bu iki bitki ile kemiklerde oluşan iltihap giderilebilir. İltihaplı romatizma ağrıları için güçlü bir çözümdür.

Saraçoğlu kiraz sapı kürü nasıl yapılır?

Yapılışı: Kiraz sapı çayını hazırlamak için ilk önce yarım litre suyu kaynatın. Daha sonra içine kiraz saplarını ilave edip 10 dakika boyunca demlenmesini sağlayın. Günlük olarak toplamda 3 bardak içeceğiniz kiraz sapı çayını aç karna tüketmekte fayda var.

Ibrahim saraçoğlu kiraz sapı ne işe yarar?

- Vücudun belirli bölgelerinde biriken suyun yani ödemin atılmasına yardımcı olur. - Böbreklerdeki pislikleri temizler. - İstenmeyen bir görünü olan selülit oluşumunu önler. - Sindirim problemlerine yardımcı olarak hazımsızlığı önler.

Kıraz sapı cayı zayıflatır mı?

Kiraz meyvesinin saplarının mevsiminde toplanıp kurutulması ile elde edilen kiraz sapı çayı metabolizmayı çalıştırarak hızla kilo vermeye yardımcı olur. Hem kilo verdirirken içeriğindeki A,C ve E vitaminleri sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu vitaminleri de büyük ölçüde karşılar.

Kiraz sapı kürü nasıl uygulanır?

Kurutulmuş kiraz saplarını, 2 bardak suyun içerisine koyun ve kaynatın. Bir bardak suya 20 adet kiraz sapı koyabilirsiniz. Kaynayan çayı bardağa koyun ve 10 dakika demlenmesi için bekleyin. Ardından çayı tüketebilirsiniz.