Toyota Forever ne demek?

İçindekiler:

  1. Toyota Forever ne demek?
  2. Reno Clio Eco ne demek?
  3. Renault Clio Eco ne demek?
  4. Oriflame geliş fiyatı nasıl hesaplanır?

Toyota Forever ne demek?

Toyota Forever programı üyeleri, Toyota ile BP Petrolleri A.Ş (Kısaca “BP”) işbirliğine istinaden BP istasyonlarındaki akaryakıt/otogaz alımlarında, BP Club Programı kapsamında hediye yakıt alımında kullanılmak üzere KDV dâhil alım tutarlarının en fazla %3,5'ine kadar hediye yakıt (BP Club puanı) kazanacaktır.

Reno Clio Eco ne demek?

ECO modu yakıt tüketiminizi en uygun duruma getiren bir fonksiyondur. Bu, belirli sürüş hareketlerine (hızlanma, vites değiştirme, hız kontrolü, yavaşlama vb.) etki eder. Hızlanmanın sınırlanması düşük tüketimli bir şehir içi ve şehirlerarası sürüş sağlar.

Renault Clio Eco ne demek?

ECO modu yakıt tüketiminizi en uygun duruma getiren bir fonksiyondur. Araçta belirli güç tüketen sistemlere (ısıtma, klima, takviyeli direksiyon vb.) göre çalışır ve belirli sürüş işlemleri (gaz verme, hızlanma, hız regülatörü, yavaşlama vb.) üzerinde etkindir.

Oriflame geliş fiyatı nasıl hesaplanır?

Pratik olarak ürün geliş fiyatını bulmak isterseniz. Katalog fiyatını 1,3 sayısına bölerek hesaplayabilirsiniz. Örnek verecek olursak 50 TL tutarındaki bir ürün size yaklaşık 50/1,3 = 38,46 TL'ye gelecektir. BP için ise 0,44 katsayısı ile çarpmanız gerekir.