Kavitasyondan sonra ne yapmalı?

İçindekiler:

  1. Kavitasyondan sonra ne yapmalı?
  2. Radyofrekans ve kavitasyon nedir?
  3. Magic Crush zayıflama nedir?
  4. Kavitasyon ile radyofrekans aynı mı?
  5. Radyofrekans zayıflatır mı?
  6. Kavitasyon G5 nedir?
  7. Soğuk Lipoliz kaç seans uygulanır?

Kavitasyondan sonra ne yapmalı?

İşlem sırasında kavitasyon cihazından ıslık tarzı bir ses gelir. İşlem sonrası da yine bol su içilmelidir. İşlemden bir gün önce ve işlemden bir gün sonra da bol su içmeye devam edilmelidir. İşlemden sonra idrarda koyu renk görülmesi normaldir.

Radyofrekans ve kavitasyon nedir?

Radyofrekans İle Kavitasyon Uygulaması Kavitasyon bilindiği üzere ses dalgaları ile yağ hücresini deforme ederek metobolik faaliyetler ile vücuttan hızla atılımını sağlar. Radyofrekans ise deri altı yağlanmaları kavitasyona göre daha yüzeysel de olsa azaltırken asıl amacı sıkılaşma, deri yapılandırması, lifting'tir.

Magic Crush zayıflama nedir?

komutu vererek parçalanmasını sağlayan özel bir teknolojidir. yüz bölgesine uygulanır. 3 Farklı başlığı ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır. zayıflamada etkilidir. ağrılarıda ortadan kaldıran özel bir teknolojidir.

Kavitasyon ile radyofrekans aynı mı?

Kavitasyon bilindiği üzere ses dalgaları ile yağ hücresini deforme ederek metobolik faaliyetler ile vücuttan hızla atılımını sağlar. Radyofrekans ise deri altı yağlanmaları kavitasyona göre daha yüzeysel de olsa azaltırken asıl amacı sıkılaşma, deri yapılandırması, lifting'tir.

Radyofrekans zayıflatır mı?

Radyo dalgaları hastanın cilt altını yüksek ısıya çıkarıyor. Böylece hem yağ dokusunda küçülme hem de ciltte gerginleşme başlıyor. Cilt altında oluşan bu kontrollü hasar, bölgesel zayıflamaya neden oluyor.

Kavitasyon G5 nedir?

Birçok farklı alanda iyileşme gösteren g5 bölgesel incelme özellikle selülit tedavisinde kullanılan bir yöntemdir. G5 adı verilen özel bir cihaz ile yapılan, ritmik titreşimsel hareketler ile gerçekleştirilen bir masaj tekniğidir. Kavitasyon bölgesel incelme ile farkı burada denilebilir.

Soğuk Lipoliz kaç seans uygulanır?

Öncelikle uygulamanın yapıldığı bölgede bir yumuşama hissedersiniz. 1 – 2 ay sonrasında elle dokunduğunuzda ve ayna karşısına geçtiğinizde gözle görülür bir fark hissedeceksiniz. Kaç Seans Uygulanır? Soğuk lipoliz aynı bölgeye sadece 1 -3 seans uygulanmaktadır. Tek seans da yağların %40-60 azalmasını sağlamaktadır.