Uydunet aboneliği nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Uydunet aboneliği nasıl iptal edilir?
  2. Kablonet modem nereye iade edilir?
  3. Türksat Kablo TV nasıl kapatılır?
  4. Güvenli internet nasıl devre dışı bırakılır?
  5. Türk Telekom taahhüt ne zaman iptal edilir?

Uydunet aboneliği nasıl iptal edilir?

Uydunet (Kablonet) aboneliği nasıl iptal edilir? Abonelik iptalini, Türksat İl Müdürlüklerine ve Türksat İş Ortalklarına bizzat başvurarak veya İl Müdürlüklerine faks ile dilekçe göndererek yapabilirsiniz.

Kablonet modem nereye iade edilir?

Kablonet Modem İade konusunda detaylı bilgi için aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz. * Modem gönderilerinizi PTT Şubelerinden yaparken 5 gönderi koduyla yollayınız. Not: Kiralık modem iadelerinizi iptal işlemini yaptığınız abone merkezlerine iptal sırasında elden teslim etmeniz gerekmektedir.

Türksat Kablo TV nasıl kapatılır?

Abonelik fesih işlemlerinizi, Türksat A.Ş. İl Müdürlüklerine ve Türksat İş Ortağı noktalarına bizzat başvurarak veya aşağıda iletişim bilgileri yer alan İl Müdürlüklerimize faks göndererek yapabilirsiniz.

Güvenli internet nasıl devre dışı bırakılır?

6606 SMS Kanalı Güvenli İnternet Hizmeti Aile Profili için "aile", Çocuk Profili için "cocuk", hizmeti devre dışı bırakmak için "iptal" yazıp 6606'ya gönderebilirsiniz. 1 mesaj ücreti alınmaktadır.

Türk Telekom taahhüt ne zaman iptal edilir?

Yazılı talebinizin şirketimize ulaştığı tarihten itibaren 7 gün içerisinde hattınızın iptali gerçekleşecektir. Size en yakın Türk Telekom Ofis ve Mağazalarına gelerek Şahsen veya Vekaletname ile hat iptal başvurusunda bulunmak isterseniz; Şahsen başvuruda, hat iptal formu doldurup imzalamanız yeterlidir.