Netflix ücretsiz üyelik bitince ne olur?

İçindekiler:

  1. Netflix ücretsiz üyelik bitince ne olur?
  2. Netflix 30 gün ücretsiz mi?
  3. Netflix üyelik bittikten sonra indirilenler izlenebilir mi?
  4. Netflix çevrimdışı nasıl izlenir?
  5. Netflix indirme sınırı var mı?
  6. Netflix Türkiye Ücretsiz deneme kalktı mı?

Netflix ücretsiz üyelik bitince ne olur?

Erkenden iptal ederseniz, ücretsiz deneme sürecinde olsanız bile, hesabınız mevcut faturalama döneminin sonunda otomatik olarak kapanana kadar Netflix izlemeye devam edebilirsiniz. Hesabınızı yeniden başlatmadığınız sürece ücret tahsil edilmeyecektir.

Netflix 30 gün ücretsiz mi?

Netflix'te ilk aboneliklerde sunulan 30 gün ücretsiz abonelik kampanyası Türkiye için kaldırıldı. Böylelikle sürekli yeni hesap açarak bedavaya Netflix kullanmak artık mümkün olmayacak. Netflix'in bu kararı sürpriz olarak görüldü.

Netflix üyelik bittikten sonra indirilenler izlenebilir mi?

İndirdiğiniz bir içeriği, süresi dolmadan önce istediğiniz kadar izleyebilirsiniz. İçeriğin süresi dolmuşsa yenilemeniz gerekir. Bazı içerikler yalnızca belli bir sayıda yenilenebilir.

Netflix çevrimdışı nasıl izlenir?

Bir dizi veya filmi bulun ve indirin
  1. Netflix uygulamasını açın ve İndirilenler. öğesine dokunun. ...
  2. Cihazınıza bağlı olarak İndirebileceklerinizi Görün, İndirebileceğiniz İçerikleri Bulun, İndirebileceğiniz Diğer İçerikler veya İndirilebilir İçerik öğesini seçin.
  3. Bir dizi, film veya program seçin.
  4. Açıklama sayfasında İndir.

Netflix indirme sınırı var mı?

Netflix geçtiğimiz yılın sonunda eklediği çevrimdışı izleme özelliğine sınırlama getirdi. Dijital platformda bulunan içerikler bir yıl içerisinde en fazla 4 veya 5 kez indirilebilecek.

Netflix Türkiye Ücretsiz deneme kalktı mı?

Dijital yayın devi Netflix, kısa bir süre önce istismar edildiği ve kötüye kullanıldığı gerekçesiyle 30 gün ücretsiz deneme süresini platformdan kaldırmıştı.