Galatasaray golü kim attı Fenerbahçe?

İçindekiler:

  1. Galatasaray golü kim attı Fenerbahçe?
  2. Galatasaray Fenerbahçe derbisinde ilk golü kim attı?
  3. Galatasaray ilk golü kim attı?
  4. Galatasaray feneri sahasında en son ne zaman yendi?
  5. Galatasaray tarihinde 3000 golü kim attı?
  6. Galatasaray golleri kim attı?

Galatasaray golü kim attı Fenerbahçe?

Süper Lig'in 24'üncü haftasında, deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Galatasaray, sarı-lacivertlileri 1-0 yenerek liderliğe yükseldi. Maçın tek golünü Galatasaray'ın, ara transfer döneminde Zamalek'ten transfer ettiği Mustafa Mohamed 54. dakikada attı.

Galatasaray Fenerbahçe derbisinde ilk golü kim attı?

İki takım arasındaki rekabette ilk golü Galatasaraylı futbolcu Emin Bülent Serdaroğlu attı. 'da "Papazın Çayırı" olarak adlandırılan yerde yapılan ilk maçı 2-0 kazanan Galatasaray, rakibinden ilk 7 maçta gol yemedi.

Galatasaray ilk golü kim attı?

Galatasaray stadyumdaki ilk resmî karşılaşmasını tarihinde Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile oynamış ve maçı 69. dakikada Servet Çetin'in attığı golle 1-0 kazanmıştır. Ayrıca Servet Çetin bu maçta Türk Telekom Arena'da ilk golü atan futbolcu olarak tarihe geçmiştir.

Galatasaray feneri sahasında en son ne zaman yendi?

İstatistikler Galatasaray – Fenerbahçe derbilerinde ev sahibinin zorlandığını gösteriyor. Fenerbahçe Kadıköy'de rakibini en son 2016 yılında mağlup etmeyi başarırken Galatasaray ise Fenerbahçe'yi 2014'ten beri Türk Telekom Stadyumu'nda yenemiyor.

Galatasaray tarihinde 3000 golü kim attı?

tarihinde Ankara'da Ankaragücü ile Galatasaray arasında oynanan Süper Lig karşılaşmasının 12. dakika'sinda kendi kalesine attığı golle Galatasaray'ın 3000. golünü atarak Galatasaray kulübü tarihine geçti.

Galatasaray golleri kim attı?

Sarı-kırmızılıların gollerini Van Aanholt ve Lauenborg (K.K) kaydetti. Galatasaray maça, Muslera, Boey, Luyindama, Alpaslan, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Babel, Kerem, Diagne ilk 11'iyle başladı.