Şikayet edenin kimliği açıklanır mı?

İçindekiler:

  1. Şikayet edenin kimliği açıklanır mı?
  2. 155 ihbar nedir?
  3. 155 e verilen ihbar edenin kimliği açıklanır mı?
  4. CİMER şikayetlerinde isim gözüküyor mu?

Şikayet edenin kimliği açıklanır mı?

CİMER'e ihbar başvurusu yapılırken başvuru sahibi tarafından kimlik ve iletişim bilgileri gizlenebilmektedir. Gerekli hallerde CİMER yetkililerince de bu bilgiler gizlenebilmektedir. Şikâyet başvurularında kimlik ve iletişim bilgileri gizlenememektedir.

155 ihbar nedir?

155, vatandaş ile Polis arasındaki irtibatı sağlamak amacıyla 7 gün 24 saat hizmet veren, suçun önlenmesi, eğer suç işlenmişse suçlunun bir an önce yakalanması ve vatandaşımızın devam eden mağduriyetinin giderilmesi için kullanılan arayarak veya SMS yoluyla mesaj atarak kullanabileceğiniz sırdaş bir hattır.

155 e verilen ihbar edenin kimliği açıklanır mı?

Yapılan tüm ihbarların gerçek kabul edildiği 155 POLİS İMDAT HATTI'nda alınan ihbar sisteme geçilir ve gelen tüm ihbarlar gizlilik derecesiyle kayıt altına alınır ve ihbarı veren vatandaşın kimliği kesinlikle başkaları ile paylaşılmaz. 155 Polis İmdat Hattı'na gerekli tüm bilgilerin verilmesi ve delillenip işlemin ...

CİMER şikayetlerinde isim gözüküyor mu?

CİMER'e yapılan hiçbir başvuru (kimlik ve iletişim bilgileri açık ya da gizli olması fark etmeksizin) yetkisiz kişi ya da makamlarla paylaşılmaz.