Girne Amerikan Üniversitesi Tercih Bursu var mı?

İçindekiler:

  1. Girne Amerikan Üniversitesi Tercih Bursu var mı?
  2. Girne Amerikan Üniversitesi Psikoloji hangi fakülte?
  3. Girne Üniversitesi paralı mı?
  4. Burslu bölümler nedir?
  5. Girne Amerikan Üniversitesi İngilizce mi?

Girne Amerikan Üniversitesi Tercih Bursu var mı?

Değerli Girne Amerikan Üniversitesi Öğrenci Adaylarımız, 2021-2022 akademik yılında Eczacılık ve Pilotaj bölümleri hariç ilk 3 tercihinde Girne Amerikan Üniversitesini tercih eden öğrencilere `. İlk 3 Tercihin Tamamı GAÜ Bölümlerine Ait ise ` Tercih Burs +  Konaklama İndirimi sağlanmaktadir.

Girne Amerikan Üniversitesi Psikoloji hangi fakülte?

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim ...

Girne Üniversitesi paralı mı?

Girne Üniversitesi'nde tüm hizmetler (Pilotaj Uçuş Eğitim Ücreti hariç) Türk Lirasıdır. Burssuz programların yıllık eğitim ücreti; Pilotaj Programı, Uçak Mühendisliği Programı, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Hemşirelik programı ve Meslek Yüksekokulları hariç, 37,400 TL'dir.

Burslu bölümler nedir?

Burs, vakıf üniversitelerin verdiği çeşitli giderleri kapsayan masrafların tamamını ya da belli bir kısmını üniversitenin karşılamasıdır. Üniversitede burslu hiçbir ücret ödemeden eğitim gördüğün anlamına gelir.

Girne Amerikan Üniversitesi İngilizce mi?

“Başta Türkiye olmak üzere Kongo, Ürdün, Rusya ve daha birçok farklı kültürlerden gelen öğrencilerimiz bulunmaktadır. GAÜ İngilizce bölümlerini kazanan öğrencilerimiz girmiş oldukları seviye belirleme sınavının ardından aldıkları nota göre mevcut dört kurdan(A1-A2-B1-B2) birine yerleştiriliyor.