Youtube video WhatsApp nasıl paylaşılır?

İçindekiler:

  1. Youtube video WhatsApp nasıl paylaşılır?
  2. WhatsApp neden video Gondermiyor?
  3. Uzun bir video Whatsapptan nasıl yollanır?
  4. Bilgisayardan WhatsApp'a nasıl video atılır?
  5. WhatsApp linki nasıl paylaşılır?
  6. MB yüksek olan video nasıl gönderilir?
  7. Whatsapptan kaç MB video gönderebilirim?
  8. Telegram kaç MB video gönderilir?

Youtube video WhatsApp nasıl paylaşılır?

WhatsApp'ı açın, Durum sekmesine girin ve sağ alt köşedeki yeşil kamera düğmesine tıklayın. Alt galeride, yeni indirdiğiniz videoyu seçin. Emoji, metin veya çizimler ekleyerek videoyu düzenleyin ve hazır olduğunuzda, sağ alt kısımda bulunan yeşil ok düğmesini tıklayarak videoyu durumunuza koyun.

WhatsApp neden video Gondermiyor?

Var olan bir videoyu göndermeyi seçtiğinizde, bu 16 MB ile sınırlıdır. Eğer 16 MB'tan uzun bir video seçerseniz, videoyu göndermeden önce kesme seçeneğiniz vardır. ... Önceden aldığınız bir videoyu WhatsApp ile göndermek için lütfen İlet tuşunu kullanın.

Uzun bir video Whatsapptan nasıl yollanır?

Ayarlar sekmesinden videonun çözünürlüğünün 320p olarak ayarlanması ve videonun yeniden kaydedilmesi gerekir. Bu sayede videonun boyutu düşürülerek Whatsapp'ta belirtilen 16 MB limitine kadar video kaydetmek mümkün olur.

Bilgisayardan WhatsApp'a nasıl video atılır?

Fotoğraf veya video göndermek için
  1. Sohbetin üzerindeki simgesine dokunun.
  2. Yeni bir fotoğraf çekmek veya bilgisayarınızdaki bir fotoğraf veya videoyu göndermek için seçin: ...
  3. Seçilen fotoğraf ve videoları göndermek için simgesine tıklayın.
Daha fazla öğe...

WhatsApp linki nasıl paylaşılır?

Bağlantıyla davet et'e dokunun. WhatsApp ile bağlantı gönder, Bağlantıyı kopyala, başka bir uygulama üzerinden Bağlantıyı paylaş veya QR kodu seçeneklerinden birini tercih edin. WhatsApp üzerinden bağlantı gönderiyorsanız kişileri aratın veya seçin, ardından Gönder'e dokunun.

MB yüksek olan video nasıl gönderilir?

Video boyutu 25 MB'tan büyük ve videoyu arkadaşınıza e-posta aracılığıyla göndermek istiyorsanız kullanabileceğiniz iki yöntem vardır. Bunlardan biri, videonuz için bir ZIP dosyası oluşturmaktır. Diğeri ise e-posta sağlayıcınızın bulut depolama hizmetini kullanmaktır.

Whatsapptan kaç MB video gönderebilirim?

WhatsApp üzerinden gönderebileceğiniz veya yönlendirebileceginiz maksimum medya dosyası (fotoğraf, video veya sesli mesaj) boyutu tüm platformlarda 16MB'tır. Çoğu telefonda bu, yaklaşık 90 saniyeden 3 dakikaya kadar bir video büyüklüğüne eşittir.

Telegram kaç MB video gönderilir?

WhatsApp'ta maksimum dosya gönderme boyutu 16 MB ile sınırlanmış olduğundan, yüksek kaliteli videolar göndermeniz pek mümkün olmuyor. Telegram uygulamasında ise 1.5 GB'a kadar olan dosyaları gönderebiliyorsunuz.