Girne Amerikan Üniversitesi Devlet mi özel mi?

İçindekiler:

  1. Girne Amerikan Üniversitesi Devlet mi özel mi?
  2. Girne Amerikan Üniversitesi vakıf mı?
  3. Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Özel mi?
  4. Girne Amerikan Üniversitesi mavi diploma veriyor mu?
  5. Girne Amerikan Üniversitesi denklik var mı?
  6. Girne Amerikan Üniversitesi kime aittir?
  7. Kıbrıs Amerikan üniversitesi hangi bölümler var?
  8. Kıbrıs Amerika Üniversitesi nerede?
  9. GAÜ nedir?

Girne Amerikan Üniversitesi Devlet mi özel mi?

Girne Amerikan Üniversitesi (kısaca GAÜ), 1985'te Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kurulmuş olan ilk özel üniversitedir.

Girne Amerikan Üniversitesi vakıf mı?

Girne Amerikan Üniversitesi'nin KKTC`nin ilk özel üniversitesi olduğunu, Türkiye`de bilinen vakıf üniversiteleri sürecinin 1985'te başladığını, aynı tarihte GAÜ'nün de KKTC`de ilk üniversite olarak yükseköğretime başladığını vurgulayan Adaklı, “Bu süreçle birlikte 30 yılı geride bıraktık. 30 yılda neler yapıldı, tabii ...

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Özel mi?

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (İngilizce: American University of Cyprus), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa'da kurulmuş bir özel üniversitedir.

Girne Amerikan Üniversitesi mavi diploma veriyor mu?

Girne Amerikan Üniversitesi`nin bünyesinde, yüksek öğrenimine devam eden öğrencileri ile, ilk eğitim yılından itibaren "GAÜ Diploması" almaya hak kazanarak, eğitim sürecini tamamlamış olan tüm öğrencilerine; Avrupa Birliği tarafından tanınan yetki çerçevesinde, `MAVİ DİPLOMA` verebilmesine yönelik çalışmalar son haline ...

Girne Amerikan Üniversitesi denklik var mı?

Girne Amerikan Üniversitesi yükseköğretim'de 30. yılını kutlarken GAÜ İngiltere Yerleşkesi Canterbury Kampüs, dünyanın önde gelen yükseköğretim denetleme ve akreditasyon kurumlarından Association of Business Executives (ABE) tarafından denklik alarak uluslararası denkliklerine bir yenisini ekledi.

Girne Amerikan Üniversitesi kime aittir?

Serhat Akpınar (d.1964) Kıbrıslı Türk girişimci ve eğitimci. Girne Amerikan Üniversitesi ve Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanıdır.

Kıbrıs Amerikan üniversitesi hangi bölümler var?

AKADEMİK BİLGİLER
  • GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MİMARLIK. PLASTİK SANATLAR.
  • İŞLETME VE EKONOMİ FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ULUSLARARASI İŞLETME YÖNETİMİ
  • SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER. ...
  • EĞİTİM FAKÜLTESİ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ ...
  • HUKUK FAKÜLTESİ HUKUK. ...
  • SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU. ANESTEZİ ...
  • MESLEK YÜKSEKOKULU. AŞÇILIK.

Kıbrıs Amerika Üniversitesi nerede?

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (İngilizce: American University of Cyprus), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa'da kurulmuş bir özel üniversitedir.

GAÜ nedir?

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 3 kıtada yer alan kampüsleri ile uluslararası misyonu doğrultusunda, 93 farklı ülkeden gelen öğrencilerine yüksek standartta eğitim olanakları sunan ve akademik programlarına dünyadaki tanınmış akreditasyon kurumlarından onay alan KKTC'nin ilk üniversitesidir.