Ankastre cam ocak temizliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ankastre cam ocak temizliği nasıl yapılır?
  2. Ocaktaki kurumuş yağ lekesi nasıl çıkar?
  3. Ocaktaki şeker yanığı nasıl çıkar?
  4. Inox yüzeydeki lekeler nasıl çıkar?
  5. Inox çamaşır makinesi lekesi nasıl çıkar?

Ankastre cam ocak temizliği nasıl yapılır?

Cam ocağın yüzeyine bol miktarda karbonat serpin. Daha sonra ocağın üzerini sıcak suyla ıslattığınız bez ya da havlu ile kapatın ve bu şekilde yaklaşık yarım saat beklemeye bırakın. Böylece inatçı kirlerin yumuşamasını sağlayacak temizliği kolaylaştıracaksınız.

Ocaktaki kurumuş yağ lekesi nasıl çıkar?

Karbonat, su ve sirke muhteşem üçlü Yağlı alanın her yerini kaplayacak şekilde su ekleyin. Tava ya da tencereyi bir gün boyunca bekletin. Ertesi gün bulaşık süngeri ile yıkayarak mevcut karbonatı arındırın. Yağ lekesi ve artıkların kolayca temizlendiğini göreceksiniz.

Ocaktaki şeker yanığı nasıl çıkar?

Ocağın üstüne sirke, onun üstüne de karbonat dökün. Ilık suya bandırılmış bezle karışımı ocağa yayın. Gece boyunca bekletin. Ertesi gün havluyla yüzeyini temizleyin.

Inox yüzeydeki lekeler nasıl çıkar?

Paslanmaz çelik (INOX ) ankastre ürünlerinizi parlatmak için eski ve basit yöntemlerden bir tanesi de yumuşak bir beze un ya da karbonat dökerek silmektir. Un ve karbonat parmak izini yok ettikleri gibi, parlak görünmelerini de sağlayacaktır.

Inox çamaşır makinesi lekesi nasıl çıkar?

İnox yüzeyler için katı yağları gidermek için sabunlu su, kireç kalıntılarına sulandırılmış sirke, karbonat, klorsuz cam spreyleri, inox yüzeyler için özel üretilen pasta ile spreyler ve bunları uygulayacak yumuşak bez, temizlik konusunda yeterli olacaktır.