Kamera niye bulanık gösterir?

İçindekiler:

  1. Kamera niye bulanık gösterir?
  2. Telefonun kamerası nasıl bozulur?
  3. Telefonun kamerası değişir mi?
  4. A31 kamerası nasıl?
  5. A31 kamerası iyi mi?

Kamera niye bulanık gösterir?

Kamera camı üzerinde biriken bu toz parçacıkları ya da oluşan nem (buğulanma) kameranın bulanık çekmesine sebebiyet verebilmektedir. Bu sebeple koruyucu kılıfı çıkartarak kamera camını ve kılıfı temizlemenizi tavsiye ederiz. Ön kamerada da kullanılan koruyucu cam kılıf bulanık çekim yapılmasına sebebiyet verebilir.

Telefonun kamerası nasıl bozulur?

Cep telefonu kameraları büyük oranda kullanıcı hatalarına bağlı olarak bozulur. Böyle durumlarda genellikle darbeye bağlı olarak cihazınızın hassas olan kamera merceği ya da soketi arızalanır hatta kırılır. Anakartın kamera ile bağlantısının kesilmesinin sonucu olarak da cihazınızın kamerası çalışmaz.

Telefonun kamerası değişir mi?

Bilmedikleri ise telefonların ön ve arka kameralarının değiştirilebileceği. Bunu biraz teknik bilginiz ve aletiniz var ise evinizde yapabilirsiniz İnternetten telefonunuzun marka modeli üzerinde ön veya arka kamera araması yaparak ürünü satın alabilir ve kendiniz değiştirebilirsiniz.

A31 kamerası nasıl?

Dörtlü arka kamera kurulumuna sahip olan Galaxy A31'in 48 MP'lik ana kamerasının yanında 8 MP çözünürlüğündeki ultra geniş açılı kamera, 5 MP çözünürlüğündeki derinlik sensörü ve yine 5 MP çözünürlük sunan makro kamera bulunuyor. Telefonun ön panelinde ise 20 MP selfie kamerası bulunuyor.

A31 kamerası iyi mi?

Gerçekten de söylendiği gibi şarjı çok uzun süre dayanıyor 5000 mAh pil gücü çok iyi. Arka kamerası 48 mp + 8 mp+ 5 mp, ön kamera 20 mp gerçekten çok kaliteli fotoğraf ve video çekmeniz için yeterli oluyor. Hafıza 128 gb olması da gerçekten harika. Fiyatının üzerinde bir performans sergiliyor.