Çağrı yönlendirme nedir?

İçindekiler:

  1. Çağrı yönlendirme nedir?
  2. Türk Telekom uzaktan yönlendirme nedir?
  3. Çağrı yönlendirme silme işlemi nedir?
  4. Her koşulda yönlendirme nedir?
  5. Vodafone Numara yönlendirme nasıl iptal edilir?

Çağrı yönlendirme nedir?

Telefon yönlendirme nedir?” sorusunu, kullanılan hattın başka bir numaraya yönlendirilmesi şeklinde gerçekleştirilen işlem olarak cevaplayabilirsiniz. ... Telefonunuz arızalandığı ya da toplantınız uzadığı zaman hattınızı başka bir numaraya yönlendirerek gelen aramalardan kurtulabilirsiniz.

Türk Telekom uzaktan yönlendirme nedir?

Servis Bilgisi. UzaktanYönlendir ile, cep telefonunuzu yanınıza almayı unuttuğunuzda, kaybettiğinizde ya da telefonunuzun pili bittiğinde bile ulaşılabilmeniz için telefonunuza gelen çağrıları istediğiniz bir başka telefon numarasına uzaktan yönlendirebilirsiniz.

Çağrı yönlendirme silme işlemi nedir?

Meşgul Olma Durumunda Çağrı Yönlendirme: ##67# yazılıp arama tuşuna basılarak yönlendirme iptal edilebilir. Cevap Verilememesi Durumunda Çağrı Yönlendirme: ##61# yazılıp arama tuşuna basılarak yönlendirme iptal edilebilir.

Her koşulda yönlendirme nedir?

Her koşulda yönlendirme yapılırsa, abone yurtiçinde iken yönlendirilen numarayı arıyormuş gibi ücretlendirilir. Meşgul, Ulaşılamama veya Cevap Verilmeme durumlarında yönlendirme yapılırsa, abone yurt dışı kullanım yapmış gibi ücretlendirilir.

Vodafone Numara yönlendirme nasıl iptal edilir?

Vodafone Arama Yönlendirme İptal Etme Her an arama yönlendirme iptali: Arama ekranında ##21# yazıp arama tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Meşgulken arama yönlendirme iptali: Arama ekranında ##67# yazıp arama tuşuna basmanız yeterli olacaktır.