Doğalgaz saati bozulursa ne olur?

İçindekiler:

  1. Doğalgaz saati bozulursa ne olur?
  2. Ankara Doğalgaz nasıl Açtırılır?
  3. Doğalgazı açtırmak için hangi numarayı aramam gerekiyor?
  4. Kapanan doğalgaz ne zaman açılır?
  5. Doğalgaz sayacı neden çalışmaz?
  6. Gaz kaçağının telefon numarası nedir?
  7. Gaz kaçağının numarası kaç?
  8. Doğalgaz usulsüz kullanım cezası ne kadar?
  9. Doğalgaz saati neden degistirilir?

Doğalgaz saati bozulursa ne olur?

Sayacınız bozulduğunda hemen doğalgaz dağıtım şirketine haber verin. ... Abone sayaçlarında meydana gelen ve gaz arzının sürdürülmesini engelleyen tüm arıza ve sorunlar dağıtım şirketine arıza bildirimi yapıldıktan sonra en geç 24 saat içerisinde giderilir. Müşteri, sayaca hiçbir şekilde müdahale edemez.

Ankara Doğalgaz nasıl Açtırılır?

Konut aboneliği açtıracak vatandaşların tapu, kimlik bilgileri ve sayaç ruhsatı fotokopisi ile başvuru yapması gerekir. Evraklarını tam olarak getiren ve gerekli ücreti yatıran vatandaşlar doğalgaz kullanım sözleşmesi imzalanır. Sözleşmenin imzalanmasından sonraki 3 gün içinde belirtilen adreste gaz açılır.

Doğalgazı açtırmak için hangi numarayı aramam gerekiyor?

Alo 187 numarası aranınca, bulunduğunuz ilde hizmet veren görevli doğalgaz şirketine otomatik olarak öynlendirilirsiniz. Çağrı merkezi numaraları da başlarına herhangi bir alan kodu koymadan aranır.

Kapanan doğalgaz ne zaman açılır?

Gazı kendiniz açmanız durumunda usulsüz kullanım cezası ödersiniz. Abone tüm borcunu ödedikten sonra, dağıtım şirketini başvurduğunda iki iş günü içerisinde doğal gaz açılışı gerçekleştirilir.

Doğalgaz sayacı neden çalışmaz?

Doğalgaz sayacı çalışmıyor ise… Doğalgaz sayacının iç parçalarında meydana gelen hasarlardan dolayı sayaçların çalışması durabilir. Genelde buna sebep olan durum, sayaç içerisinde bir dişli çarkın kırılmasıdır. Bu durumda dağıtım şirketi yetkilileri sayacınızı değiştirecektir.

Gaz kaçağının telefon numarası nedir?

24 saat kesintisiz hizmet veren 187 DOĞAL GAZ ACİL İHBAR HATTI'nı sadece ACİL durumlarda arayınız. Diğer tüm işlemler için 444 54 99 numaralı çağrı merkezimizi arayınız.

Gaz kaçağının numarası kaç?

Doğal Gaz dağıtım hizmetleri sunan şirketler genellikle Acil 187 numarası haricinde yine onun gibi 7 / 24 hizmet veren çağrı merkezlerine sahiptir, arıza, gaz kaçağı vb. acil durumlarda 187 numaralı telefonun yanı sıra bu çağrı merkezlerini istek, şikayet ve bilgi alma işlemleri için kullanabilirsiniz.

Doğalgaz usulsüz kullanım cezası ne kadar?

Kaçak doğal gaz kullanımı halinde % 200, tekerrürü halinde % 300 ceza; Usulsüz doğal gaz kullanımı halinde ise sayaç açma kapama bedelinin 3 katı ceza uygulanır.

Doğalgaz saati neden degistirilir?

Ön ödemeli (elektronik) sayaçlar Ankara'da 90'lı yıllardan itibaren kullanılmaya başlanmış aradan geçen uzun zaman içerisinde, bu sayaçların elektronik kitlerinin sürekli arızalı duruma geçmeye başlaması, pil sorunları yaşanması, kart manyetiklerinin sık sık bozulması ve söz konusu sayaçların ekonomik ve teknik ...