Istanbul şile arası kaç kilometre?

İçindekiler:

  1. Istanbul şile arası kaç kilometre?
  2. Istanbul havalimanı Şile arası kaç km?
  3. Kumburgaz İstanbul arası kaç kilometre?
  4. Istanbul Havalimanından şileye nasıl gidilir?
  5. Istanbul Sabiha Gökçenden şileye nasıl gidilir?
  6. Üsküdar Şile kaç para?
  7. Kumburgaz Halk Plajına nasıl gidilir?

Istanbul şile arası kaç kilometre?

Şile harita konumu, İstanbul'a 60 km uzaklıkta bulunuyor.

Istanbul havalimanı Şile arası kaç km?

İstanbul Havalimanı Şile'ye yaklaşık 120 km mesafede.

Kumburgaz İstanbul arası kaç kilometre?

İstanbulKumburgaz yaklaşık 56 kilometre mesafede ve araçla yaklaşık 1 saat 15 dakika kadar sürmektedir. Ankara – Kumburgaz arası yaklaşık 506 kilometre mesafede ve araçla yaklaşık 6 saat 30 dakika kadar sürmektedir. İzmir – Kumburgaz arası yaklaşık 619 kilometre mesafede ve araçla yaklaşık 9 saat kadar sürmektedir.

Istanbul Havalimanından şileye nasıl gidilir?

Şile'den İstanbul Havalimanı'na taksi ile nasıl giderim? İstanbul Havalimanı Şile'ye yaklaşık 106 km uzaklıkta. Şile'den İstanbul havalimanı'na taksiyle gitmek isteyen yolcular taksi ücreti yaklaşık 269 lira civarında. Ve bu yolculuk yaklaşık 1 saat 40 dk sürer.

Istanbul Sabiha Gökçenden şileye nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Şile'ye Ulaşım Sabiha Gökçen'den Şile'ye ulaşmak için öncelikle; Üsküdar, Ümraniye, Sancaktepe, Çekmeköy ilçelerine ulaşım sağlamanız gerekmektedir. Bu noktalara ulaştıktan sonra, 139A nolu Üsküdar-Şile Belediye otobüslerine binerek Şile'ye rahatlıkla aktarma yapabilirsiniz.

Üsküdar Şile kaç para?

Üsküdar ile Şile arası otobüs ile ulaşım ücreti ortalama 10.75 TL ve öğrenciler için ortalama 5.5 TL'dir. Ulaşım için İstanbul Kart'ınızın olması gerekmektedir. Üsküdar ile Ağva arası otobüs ile ulaşım ücreti ise ortalama 16 TL ve öğrenciler için ortalama 8 TL'dir.

Kumburgaz Halk Plajına nasıl gidilir?

İstanbul metrosuyla Beylikdüzüne gidilip otobüsler aracılığıyla da ulaşılabilir. Kumburgaz Büyükçekmece'ye 13 km, Silivri'ye 20 km, İstanbul'a ise 56 km mesafededir. Tatil beldesine kendi aracınızla gitmek isterseniz E-5'i veya TEM otoyolunu kullanabilirsiniz. Toplu taşıma araçlarıyla da ulaşabilirsiniz.