Gecici dövme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Gecici dövme nasıl yapılır?
  2. Tattoo kaç gün kalır?
  3. Yapışkan dövme nasıl çıkar?
  4. Gerçek dövme nasıl çıkar?

Gecici dövme nasıl yapılır?

Uygulama: Dövme modeline karar verin ve kağıda çizer gibi vücudunuzda istediğiniz bölgeye bu modeli çizin. Modelin üzerine bebek pudrası dökerek bu bölgeyi yumuşak bir şekilde ovun. Daha sonra saç spreyinden yardım alarak bu bölgeye püskürtün. Biraz kurumasını bekledikten sonra dövmenizin keyfini çıkarın.

Tattoo kaç gün kalır?

Geçici Dövme Süresi Ne Kadar? Cilt tipine ve dövmeyi yaptırdığınız yere göre değişkenlik gösteren geçici dövmeler iki gün ile dört hafta aralığında bir kalıcılığı vardır. Yapıştırmalı dövmeler üç ile yedi gün aralığında bir kalıcılığa sahiptir. Hint kınası ise iki ile dört hafta arası vücutta kalıcı olarak kalır.

Yapışkan dövme nasıl çıkar?

Geçici dövmenin üzerine az miktarda bebek yağı sür. Geçici dövmelerin birçoğunun suya ve sabuna dayanıklı olduğunu unutma, bu yüzden bir geçici dövmeyi ovarak çıkarmanın genelde en iyi yolu yağ kullanmaktır. Ayrıca bir yüz ya da vücut scrub'ı (vücut temizleyici bir kozmetik ürün) da kullanabilirsin.

Gerçek dövme nasıl çıkar?

Kalıcı dövme nasıl silinir? Dövme, deri altına lazer ışınları verilerek silinir. Lazer ışınları deri altındaki dövme pigmentlerinin yapısını bozarak parçalar, parçalanan pigmentler bağışıklık sistemi tarafından yok edilir.