Şahinler Vakfı burs Başvurusu Ne Zaman?

İçindekiler:

  1. Şahinler Vakfı burs Başvurusu Ne Zaman?
  2. Şahinler Vakfı kimin?
  3. Malatya Eğitim Vakfı bursu geri ödemeli mi?
  4. Yurt ihtiyaç bursu nedir?
  5. Gülsan Holding sahibi kim?
  6. Malatya Eğitim Bursu kaç TL?
  7. Türk Eğitim Vakfı bursu geri ödemeli mi?

Şahinler Vakfı burs Başvurusu Ne Zaman?

Şahinler Vakfı her yıl maddi imkanları nedeniyle öğrenimlerine devam etmekte zorluk çeken başarılı 500 öğrenciye karşılıksız burs vermektedir. Burs başvuruları 06 - 27 Eylül tarihleri arası alınacaktır. Sonuçlar 25 - 29 Ekim tarihleri arasında, sadece burs almaya hak kazanan öğrencilere bildirilecektir.

Şahinler Vakfı kimin?

ŞAHİNLER VAKFI 1987 yılında Kemal Şahin tarafından kurulan Şahinler Vakfı ile eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda faaliyet gösteriyoruz. Eğitime verdiği çok yönlü desteğin yanı sıra okullar da yaptıran vakfımızla, her yıl başarılı yüzlerce öğrenciye de burs veriyoruz.

Malatya Eğitim Vakfı bursu geri ödemeli mi?

Hazırlık sınıfı içeren üniversitelerdeki lisans öğrencilerine, hazırlık sınıfı için azami bir ders yılı için burs ödenir. Malatya Eğitim Vakfı bursları karşılıksızdır, geri ödeme ve hizmet yükümlülüğü getirmez.

Yurt ihtiyaç bursu nedir?

Türkiye Gençlik Vakfı yurtlarında kalan ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmektedir. TÜGVA yurtlarına başvuran her öğrenci Yurt İhtiyaç Bursuna başvurabilir. Türkiye Gençlik Vakfı yurtlarında kalan ÖSYM yerleştirme sırasına göre başarılı öğrencilere yönelik sağlanan burs imkânıdır.

Gülsan Holding sahibi kim?

A.Ş., Topçuoğlu Otomotiv ve İnşaat A.Ş., Kaşmir Yapı A.Ş. bulunan Gülsan Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını 2008 yılından beri Mustafa Topçuoğlu üstlenmiştir.

Malatya Eğitim Bursu kaç TL?

Ödeme Şekli: Yıllık burs miktarı; 20 öğretim dönemi için; lisans öğrencileri için 200-TL/ay'dır. Ödemeler, her ayın 9-13'ü arası içinde yalnız öğretim aylarına (sömestre dahil) mahsus olmak üzere öğrencinin banka hesap numaralarına yapılır.

Türk Eğitim Vakfı bursu geri ödemeli mi?

TEV'in yurt içi bursları genel ilke olarak karşılıksızdır.