Rüyada soba bacası görmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada soba bacası görmek ne anlama gelir?
  2. Rüyada baca tütmesi ne demek?
  3. Rüyada soba bacası temizlemek nedir?
  4. Rüyada kurum görmek ne anlama gelir?
  5. Rüyada dama çıkmak ne demek?
  6. Rüyada soba kurmak ne anlama gelir?
  7. Rüyada duman görmek ne anlama gelir?
  8. Rüyada devlet dairesi görmek ne anlama gelir?
  9. Rüyada damda gezmek ne anlama gelir?
  10. Rüyada çatıya çıkmak ne anlama geliyor?
  11. Rüyada kuzine görmek ne demek?
  12. Rüyada ateş dumanı görmek ne demek?
  13. Rüyada beyaz duman görmek ne demek?
  14. Rüyada memur olduğunu görmek ne anlama gelir?
  15. Rüyada çatıda gezmek ne demek?

Rüyada soba bacası görmek ne anlama gelir?

Rüyada baca görmek, rüya sahibinin işinde çalışmaları ve başarıları sayesinde kademe atlayacağı demektir. Kişinin feraha ereceğine mal mülk sahibi olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada baca tütmesi ne demek?

Rüyada evinizin bacasını tüterken görmek, evinizin bolluğa, berekete, neşeye ve sevince kavuşacağına işarettir. ... Kirli baca görmek, düşmanlarınızın sizi mutlaka aldatacaklarına, bacayı tutuşur görmek, evinizde keder olacağına işarettir. Bacanın yıkıldığını görmek iyi değildir.

Rüyada soba bacası temizlemek nedir?

Rüyada soba borusu temizlemek, kişinin maddi yükünün hafiflemesi manasına gelir. Rüya sahibinin uzun süreden beri kurtulmak için çabaladığı işlerden tamamen kurtulmasına rivayettir.

Rüyada kurum görmek ne anlama gelir?

Rüyada Soba Kurumu Görmek Rüyayı gören kişinin başarılarının düşeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına bu nedenle de keyfinin, rahatının, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet edilir.

Rüyada dama çıkmak ne demek?

Rüyada bir dama çıktığını görmek, şerefi yüksek bir mevki ile; damda ot bittiğini görmek ise bunun zıddı ile tabir olunur. ... Bu rüya rüyayı gören kişinin ev halkından birinin insanların (halkın) diline düşeceğine ve dolayısıyla üzüntü ve kedere işaret olarak yorumlanmıştır.

Rüyada soba kurmak ne anlama gelir?

Rüyada soba kurmak eğer rüya sahibi kış aylarında rüyasında soba kuruyor ise iş hayatında başarılı bir dönem geçireceği üzerine yorumlanır. Ayrıca iyi bir aile kuracağı ve yuvasına bolluk bereket geleceği üzerine delalet eder.

Rüyada duman görmek ne anlama gelir?

Rüyada duman görmek, rüya sahibinin uzaktan bir haber alacağı anlamına gelir. Dumanın rengine göre haberin iyi veya kötü olduğu rivayet edilir. Açık renk duman iyi ve müjdeli haberleri simgelerken, koyu renkli duman üzüntü veren ve acı haberler ile tabir edilir.

Rüyada devlet dairesi görmek ne anlama gelir?

Rüyada devlet dairesi görmek, müjdeli bir habere yorulur. ... Rüyada devlet dairesi görmenin yorumu, iş hayatında terfi alacağına, yükseleceğine, mevki sahibi olacağına, yeni iş ve yeni projeler sayesinde başarı sahibi olacağına, çevresinde takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada damda gezmek ne anlama gelir?

Rüyada damda yürümek, kişinin aile hayatında çok sevindirici bir haber alacağı demektir. Rüya sahibinin bu haberin sonrasında fırsat kollayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıya çıkmak ne anlama geliyor?

Rüyada çatıya çıkmak, genellikle iş hayatına ve kariyere yorulmaktadır. Çatıya çıkan yükselir ve büyük bir makama gelerek, bir topluluğun başına amir olur. ... Devlet işine girmek isteyenler için bu rüya memuriyete işarettir. Çatıya çıkma maddi ve manevi her anlamda rahatlama ve parlak bir geleceğe delalettir.

Rüyada kuzine görmek ne demek?

Rüya tabircisi alimlerine göre rüyada kuzine soba, kuzine görmek aile içerisinde her şeyin yolunda gideceğine, hiç bir sorun ve sıkıntı olmadan birlikte aile içerisinde yaşanacağına işaret etmektedir. Ayrıca işe giren kişilerin beklediklerinden fazla gelir alacağına da işaret eder.

Rüyada ateş dumanı görmek ne demek?

Rüyada dumanlı ateş ve alev görmek, çok yakınından bir kimsenin vefatına işârettir. Rüyada dumansız ateş görmek ise, düşünce ve endişelerden kurtulmaya işâret eder. Rüyada kendi eliyle ateş yaktığını görmek, malın çoğalmasına ve ilme işârettir.

Rüyada beyaz duman görmek ne demek?

Rüyada beyaz duman görmek, kişinin hayatında yaşanacak olan hayırlı olaylara işarettir. Rüyasında beyaz duman gören rüya sahibinin, hayırlı bir kısmeti olacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada memur olduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüyada memur olmak, olduğunu görmek, babaya, terbiyeciye, hoca ve hâkime delâlet eder. Kişinin rüyasında memur olarak kendini görmesi, borçlarını ödemeye, kamudaki işlerini hayırla bitirmesine, elçiye veyahut emanetçiye delâlet eder.

Rüyada çatıda gezmek ne demek?

Rüyada çatıda yürüyen kişi attığı her adımda başarıyı yakalar. Yeni girişimlerinden olumlu sonuçlar alır. İnsanların takdirini kazanır ve oldukça güzel bir hayata kavuşur. Çatıda yürürken aşağı düşen kişi ise, tam yükselmişken veya başarıyı yakalamışken bir hata yapar, işleri ters giderek elindekileri kaybeder.