iPhone 6 Neden şarjı çabuk bitiyor?

İçindekiler:

  1. iPhone 6 Neden şarjı çabuk bitiyor?
  2. iPhone 6s Plus ömrü ne kadar?
  3. iPhone 6 pili ne kadar gidiyor?
  4. iPhone 11 sarj ne kadar gidiyor?
  5. 2800 mAh pil ne kadar gider?
  6. iPhone 12 kaç yıl gider?

iPhone 6 Neden şarjı çabuk bitiyor?

Ana hatları ile özetlemek gerekirse iPhone 6s cihazınızın şarjının hızlı bir şekilde tükenmesinin 2 sebebi bulunmaktadır. Bunlardan ilki bataryanın kullanım ömrünün sona ermeye başlaması, ikincisi ise batarya şişmesi problemi ile karşılaşmanızdır.

iPhone 6s Plus ömrü ne kadar?

Ortalama güncelleme süresini 1 yıl olarak düşünürsek iPhone 6 / 6 Plus modeli 5 yıl sorunsuz olarak kullanılmıştır. Elbette, kullanım ömrü genel kriterlere göre hesaplanıyor.

iPhone 6 pili ne kadar gidiyor?

iPhone 6 Plus'ın pili günlük kullanımda yaklaşık 6 saat giderken, iPhone 6s Plus'ın pili günlük kullanımda tam olarak 9 saat 11 dakika gidiyor. Bununla birlikte iPhone 6s Plus'ın pili rakibi Galaxy Note 5 ile aynı süre gidiyor.

iPhone 11 sarj ne kadar gidiyor?

Apple iPhone 11 Batarya Ömrü Düşük kullanımlı bir testte yaklaşık 27 saatlik pil ömrü sunar. Çok fazla uygulama indirme ve Bluetooth üzerinden müzik dinleme ve gün boyunca e-postaları düzenli olarak kontrol etmek gibi daha zor kullanımlarla, yaklaşık 16 saat kadar gidiyor.

2800 mAh pil ne kadar gider?

Bu anlamda son olarak geçtiğimiz günlerde küresel olarak satışa sunulan Galaxy S5'in pil performansı ortaya çıktı. Phonearena sitesinin yapmış olduğu testler sonucunda Galaxy S5'in 2800mAh'lik bataryasının günlük kullanımda 8 saat 38 dakika gittiği görülmüş. Bu da neredeyse üst seviye bir tabletin pil ömrüne eşit.

iPhone 12 kaç yıl gider?

Sağlamlık konusunda iPhone kaç yıl kullanılır derseniz yine 4-5 yıl sonucuna ulaşacağız. Tabii ki bu rakam iPhone 12 için daha yüksek olacak. Hem arkada hem de önde seramik kalkan kullanan telefon biraz daha dayanıklı.