Ingiltere ev kiraları kaç sterlin?

İçindekiler:

  1. Ingiltere ev kiraları kaç sterlin?
  2. Türk vatandaşı ingiltere'den ev alabilir mı?
  3. Yabancılar ingiltere'den ev alabilir mi?
  4. Enfield hangi bölgede?
  5. Ingiltere kaç yılda vatandaşlık veriyor?

Ingiltere ev kiraları kaç sterlin?

İngiltere'de yaşamayı ve burada kirada oturmayı düşünüyorsanız, ortalama bir ev için ödeyeceğiniz kira 2500 pound civarıdır. Müstakil evlerde kiralar biraz daha pahalıyken, apartman dairelerinde oturmak isteyen kişiler ortalama 1500 pound civarında kira ödemek durumunda kalabilirler.

Türk vatandaşı ingiltere'den ev alabilir mı?

Türkiye'de ikamet eden ve çalışan herhangi bir TC Vatandaşı da İngiltere'de BUY TO LET yani "Kiralamak koşuluyla Ev satın alma" kredisi alabilir. Bunun için İngiltere'de ikamet etmeniz gerekmez. Bankalar satın aldığınız evin u'i kadar size kredi verecektir. Sizin sadece ev bedelinin %'ini ödemeniz yeterlidir.

Yabancılar ingiltere'den ev alabilir mi?

İngiltere'de göçmen ve yabancıların konut sahibi olması yasaldır. Bu süreç boyunca Birleşik Krallık'a kayıtlı bir hukuk danışmanıyla çalışmanız gereklidir. Londra'da gayrimenkul yatırımı yapmak, oturum izni almanızı maalesef sağlayamaz ancak vize süreçlerinizde kolaylık sağlayabilir.

Enfield hangi bölgede?

Enfield (London Borough of Enfield), Londra'nın 32 semtinden biridir. Semt, Londra'nın kuzeyinde yer almaktadır ve Dış Londra'nın bir kısmını oluşturmaktadır.

Ingiltere kaç yılda vatandaşlık veriyor?

İngiltere Tier-2 Genel Çalışma Vizesi ile 5 yıla kadar siz ve aileniz için geçici oturum izni elde edilir. 5 yılın sonunda ise sürekli oturum izni başvuru hakkı doğar. Sürekli oturum iznini aldıktan 1 yıl sonra, yani İngiltere'de yaşamaya başladıktan 6 yıl sonra İngiliz vatandaşlığına başvurulabilir.