Sistemkoin ne oldu?

İçindekiler:

  1. Sistemkoin ne oldu?
  2. Sistemkoin kime ait?
  3. Sistemkoin kapatıldı mı?
  4. Sistemkoin neden kapalı?
  5. Hotbit Borsası battı mı?
  6. Kripto para vurgunu kim yaptı?
  7. Helenex güvenli mi?
  8. KuCoin ne kadar güvenilir?
  9. Koineks sahibi kim?
  10. Upbit Borsası güvenilir mi?
  11. WhiteBIT güvenli mi?

Sistemkoin ne oldu?

Asla! Aslında ilk batan kripto para borsası, Sistemkoin'di. Geçen 26 Mart günü 1.5 yıllık soruşturma ve takip sonunda şirkete operasyon yapıldı. ... İstanbul Emniyeti'ne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şubesi'nin gerçekleştirdiği operasyon Türkiye'de kripto para sektörüne yönelik ilk müdahaleydi.

Sistemkoin kime ait?

Sistemkoin'in kurucusu Tolgahan Ç. adında biridir.

Sistemkoin kapatıldı mı?

İzmir'de iki yıl önce kurulan Sistemcoin bu yılın başında kapandı. Çok sayıda kişi, yatırdıkları paraları alamadı. Akılalmaz vurgun, Hint asıllı Türk vatandaşı Abdullatif Tayyip'in Sistemkoin üzerinden satın aldığı 3 milyon değerindeki 7.199 adet Bitcoin'e ulaşamaması sonrasında ortaya çıktı.

Sistemkoin neden kapalı?

Sistemkoin'un internet sitesine girenler, "Web sitemiz, plansız ve zorunlu bir sunucu güncellemesi sebebiyle geçici olarak kapalıdır. En kısa sürede yeniden hizmetinizde olacağız. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz" mesajıyla karşılaşıyor.

Hotbit Borsası battı mı?

Dün sabah gerçekleşen Hotbit hacker saldırısı sonrası borsa kapatıldı. Uluslararası kripto para borsası Hotbit, hacker saldırısı sonrası çöktü. Türkiye'de de kullanılan borsa, 2 milyonu aşkın kullanıcıya sahip. Türkiye'de borsada yatırımları bulunan yatırımcılar ise Thodex vurgunu sonrası endişeli.

Kripto para vurgunu kim yaptı?

Türkiye tarihinin en büyük vurgunları arasına girebilecek olan Thodex vakası, gözleri yeniden kripto para borsalarının güvenliğine çevrildi. İddialar, 391 bin kişinin işlem yaptığı platformun kurucusu Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarlık kripto parayla yurtdışına kaçtığı yönünde.

Helenex güvenli mi?

Müşterilerimiz tamamen güven içinde hissedebilirler ve arzu ettikleri takdirde yatırımlarının tamamını platformumuzdan çekebilirler. Müşterilerimizin talepleri anında karşılanacaktır. ... Hızla büyüyen ve yeni yatırımları sağlam bir şekilde yerine getiren Helenex, güvenilir ve güçlü olarak hizmet vermeye devam etmektedir."

KuCoin ne kadar güvenilir?

Her geçen gün daha da büyümeyi ve daha fazla kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran KuCoin, işlem hacmi bakımından dünyanın en yüksek işlem hacmine sahip kripto para borsaları sıralamasında altıncı basamakta yer alıyor. ... Bu da güvenilir bir borsa olduğunu gösteriyor.

Koineks sahibi kim?

Faruk Fatih Özer 2008 yılında Koineks şirketi ile kripto para borsasında giriş yaptı, 2017 yılında Thodex'i kurdu. Thodex şirketi başta Türkiye olmak üzere Myammar, Azerbaycan ve İngiltere gibi ülkelerde de faaliyet gösteriyordu.

Upbit Borsası güvenilir mi?

Upbit, piyasaya sürülmesinden yaklaşık iki ay sonra, 24 saatlik ticaret hacmi açısından en iyi küresel kripto para birimi borsası oldu. ... BTI ayrıca Upbit'i BTI Onaylı bir borsa olarak tanıdı ve BTI'nin küresel sıralamasındaki en temiz borsalar arasında olduğunu gösterdi.

WhiteBIT güvenli mi?

WhiteBIT cüzdanları %100 koruma altında soğuk depolarda çevrimdışı bir şekilde korunmaktadır. Ayrıca WhiteBIT sitesini SSL protokolü , WhiteBIT borsasını ise WAF ile korumaktadır. Bütün bu özellikler sonucu rahatlıkla WhiteBIT güvenilir bir platformdur diyoruz.