Fito krem zararlı mı?

İçindekiler:

  1. Fito krem zararlı mı?
  2. Fito krem nedir nasıl kullanılır?
  3. Hametan krem yanığa iyi gelir mi?
  4. Bepanthen güneş yanığına iyi gelir mi?
  5. Hametan krem mavi ne işe yarar?

Fito krem zararlı mı?

Fito kremin yukarıdaki faydalarından yola çıkarak vücudun tüm bölgelerinde kullanıma uygun olduğu söylenebilir. Alerjen bir durum söz konusu olmadığı sürece kullanımında herhangi bir sakınca yoktur.

Fito krem nedir nasıl kullanılır?

Fito Krem'in yüksek performans gösterebilmesi için düzenli ve kontrollü/dengelli bir şekilde kullanmaya özen gösterilmelidir, uygulamadan evvel cildin bol su ile temizleyici yardımı ile güzelce arındırılarak kurulanmasının ardından cilt yüzeyine çok hafif masaj hareketleri yaparak kreminizi sürebilirsiniz.

Hametan krem yanığa iyi gelir mi?

Birçok cilt sorununu ortadan kaldırmada oldukça başarılı olan Hametan krem, iltihap giderici özelliğiyle sivilcelerden yaralara, kanama durdurmadan daha birçok iyileştirici özelliğe sahiptir. Hametan pomad ise 1. Ve 2. Derecedeki yanıkların tedavisinde kullanılabilir.

Bepanthen güneş yanığına iyi gelir mi?

Tahriş olmuş deride enfeksiyon riski bulunmuyorsa (örneğin güneş yanıkları) BEPANTHEN PLUS kullanılması tavsiye edilmez.

Hametan krem mavi ne işe yarar?

Hametan sarı renk krem olarak satılırken, mavi renkte olan pomaddır. Hametan kremi cilt tedavisi için, pişiği yok etmek için, cilt lekelerini ve güneş yanıklarını gidermek için kullanabilirsiniz.