Burun aparati ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Burun aparati ne ise yarar?
  2. Makyaj yaparken burun nasıl küçük gösterilir?
  3. Burun küçültmek için ne yapılmalı?
  4. Burnu nasil Kucultulur?

Burun aparati ne ise yarar?

İşte beddo™ Burun Aparatı da, kullanıldığı süre boyunca burun kanalını açık tutarak vücudun bol nefes, hava ve oksijenle beslenmesini sağlar.

Makyaj yaparken burun nasıl küçük gösterilir?

1. adım. Burnunuzun iki kenarına da cilt tonunuzdan iki ton daha açık kapatıcı uygulayın. Burun delikleriniz ve burun köprünüz boyunca ilerlediğinizden emin olun. Ardından aynı kapatıcıyı burnunuzun orta kısmına uygulayarak burnunuzu daha düz gösteriyor olun.

Burun küçültmek için ne yapılmalı?

Diğer bir egzersizde burun deliklerini kapatmak. Başparmağınızla önce sağ burun deliğinizi kapatıp sol burun deliğinizle nefes alın ve 5 saniye bekleyip bırakın. 5 saniye sonunda aynı hareketi sol burun deliğinizi kapatarak uygulayın. Her iki burun deliğiniz için 5'er defa sabah ve akşam uygulamalısınız.

Burnu nasil Kucultulur?

Burun Küçültme Egzersizi Nasıl Yapılır ? Burnunuzun uç kısmıyla dudağınızın birleştiği yere işaret parmağınızı yerleştirerek burnunuzu yukarı doğru hareket ettirip bırakın. Burnunuzu işaret parmaklarınızla iki yanından kavrayıp kaşınızın başladığı noktadan burun ucuna kadar yukarı ve aşağı hareket ettirin.