Ariel Dağ Esintisi ne için?

İçindekiler:

  1. Ariel Dağ Esintisi ne için?
  2. Ariel febreze beyazlar için mi?
  3. Ariel Dağ Esintisi kaç para?
  4. Ariel Aqua pudra ne ise yarar?
  5. 6 kiloluk Ariel Matik kaç para?
  6. Ariel mor çiçekler renkliler için mi?
  7. Ariel Dağ Esintisi beyaz mı renkli mi?

Ariel Dağ Esintisi ne için?

Her şey giysilerinizin en iyi şekilde yıkanmasıyla başlar. İşte Ariel Dağ Esintisi toz çamaşır deterjanı burada devreye girer. Lifleri derinlemesine temizleyerek inatçı kirleri giderir ve onların derine yerleşmesini önler.

Ariel febreze beyazlar için mi?

Beyazlarınıza kusursuz bir parlaklık veren, ter ve vücut kokularının sebep olduğu lekeleri temizleyen Febreze etkili Ariel, çamaşırların rahatlıkla yıkanmasını ve ferahlık hissinin keyfine varmanızı sağlar. ...

Ariel Dağ Esintisi kaç para?

Kilogram seçenekleri: 1.2 kg15,75 TL/kg. 1.5 kg8,45 TL/kg.

Ariel Aqua pudra ne ise yarar?

İnatçı lekeleri giderir ve derine yerleşmelerini ö ve vücut kokusu gibi kötü kokulara neden olan lekeleri bile çıkararak giysilerinizin tertemiz görünmesini ve kokmasını sağlar.

6 kiloluk Ariel Matik kaç para?

6 kg7,33 TL/kg.

Ariel mor çiçekler renkliler için mi?

Ter ve vücut kokusu gibi kötü kokulara neden olan lekeleri bile çıkararak renkli giysilerinizin tertemiz görünmesini ve kokmasını sağlar. 30 °C'de etkilidir, bu nedenle renklilerinizin parlak kalmasını istiyorsanız Ariel Renk ve Stil çamaşır deterjanı kullanın. ...

Ariel Dağ Esintisi beyaz mı renkli mi?

Denim, polyester, ipek, keten, modal veya pamuk kumaşlara güvenilir içeriği sayesinde hassas bakım gösteriyor. Ayrıca Ariel Dağ Esintisi renklilerde kullanılır diye düşünenler için hem beyazlar hem renklilerde büyük boyutu sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlıyor.