Half Life ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Half Life ne anlatıyor?
  2. Half Life 2 konusu ne?
  3. Half Lıfe 2 kac gb?
  4. CS 1.6 nasıl kod yazılır?
  5. CS GO 16 nasıl hile yapılır?
  6. Counter Strike 1.6 Hız Hilesi nasıl yapılır?

Half Life ne anlatıyor?

Oyuncu, bir ışınlanma deneyinin ters gitmesi sonucu Xen olarak bilinen başka bir boyuttan Black Mesa Araştırma Tesisi'ne ışınlanan uzaylılardan savaşarak ve bulmacaları çözerek tesisten kaçmaya çalışan Dr. Gordon Freeman rolünü üstleniyor. Zamanın diğer oyunlarına göre Half-Life'da ara sahneler yoktur.

Half Life 2 konusu ne?

Half-Life 2, İlk oyundaki Black Mesa Kazası'ndan 20 yıl sonra Doğu Avrupa'daki Şehir-17'de başlar. ... Combine güçlerine karşı Freeman, Black Mesa'daki bilim adamları ve bazı arkadaşları tarafından organize edilen Barney Calhoun, Alyx Vance ve Dr.Kleiner'ın da bulunduğu yeraltı direniş örgütüne katılır.

Half Lıfe 2 kac gb?

Half Life 2, tek başına 4 GB'a yakın yer kaplıyor çünkü.

CS 1.6 nasıl kod yazılır?

Counter Strike 1.6 hilelerini açmak için öncelikle oyun kurucusu sizin olmanız gerekiyor. Oyuna başladıktan sonra “ tuşuna ya da ESC tuşuna basarak hileleri aktif etmeniz gerekiyor. Console kısmına sv_cheats 1 yazarak enter tuşuna basın ve artık hilelerinizi istediğin gibi yazabilirsiniz.

CS GO 16 nasıl hile yapılır?

Hileleri aktif etmek için öncelikle 'konsol' diye adlandırılan yeri açmanız gerekmektedir. Konsol tuşu klavyede ESC'nin altında bulunmaktadır. Hilelerin çalışması için ise 'sv_cheats 1' komutunu konsola yazıp enter tuşuna basmanız gerekmektedir.

Counter Strike 1.6 Hız Hilesi nasıl yapılır?

Counter Strike 1.6 Hızlı Hareket Etme Hilesi
  1. Hızlı ilerleme: cl_forwardspeed ( arası girin)
  2. Hızlı geri gitme: cl_backwardspeed ( arası girin)
  3. Hızlı bomba atma: cl_sidespeed ( arası girin)