Türk Telekom Prime ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Prime ne işe yarar?
  2. Türk Telekom Prime 40 tarifesi ne kadar?
  3. Türk Telekom Prime müşteri hizmetleri nedir?
  4. Türk Telekom Prime 20 tarifesi kaç TL?
  5. Türk Telekom Prime kaç TL?
  6. Türk Telekom 40 GB paketi nasıl yapılır?
  7. Türk Telekom Prime 30 tarifesi ne kadar?
  8. 6262 neyin numarası?

Türk Telekom Prime ne işe yarar?

Türk Telekom Prime Business, iş ve sosyal hayatınız için otopark hizmetlerinden araçlarınız ile ilgili faydalara, online alışveriş avantajlarından seyahat ve yurtdışı faydalarına kadar birçok ayrıcalık içeren kurumsal müşteri platformudur.

Türk Telekom Prime 40 tarifesi ne kadar?

Yeni Prime 40
Yeni Prime 40 Tarifesi
Taahhütsüz Aylık Ücret Yeni aktivasyon ve numara taşıma yoluyla gelip taahhüt vermeyen müşterilerimiz için geçerli fiyattır149 TL
Online Başvuruya Özel Taahhütlü Fiyat*İlk TL Sonraki TL İkinci TL
14 satır daha

Türk Telekom Prime müşteri hizmetleri nedir?

Türk Telekom Prime müşterileri,Türk Telekom Prime müşteri hizmetlerine 4 numarasından ulaşabilirler. Türk Telekom Prime Müşteri Hizmetleri'nden tüm Türk Telekom Prime müşterileri faydalanabilir.

Türk Telekom Prime 20 tarifesi kaç TL?

45 TL'ye ilk üç aya özel ek 30 GB internet, 24 ay ücretsiz Tivibu Go Süper Paket, Muud Premium Üyelik, Türk Telekom WiFi 10GB/20GB, Dijital Depo 2GB ve çok daha fazlası sizlerle. PRIME AYRICALIK yazıp 5555'e SMS gönderin tüm ek hizmetlerimizden yararlanın.

Türk Telekom Prime kaç TL?

Türk Telekom Mağazalarına gelerek, www.turktelekom.com.tr'den veya Türk Telekom Online İşlemler üzerinden online başvuru yaparak Türk Telekom Prime Tarifelerine gelin, ayda 49 TL'den başlayan fiyatlarla GB'larınızı harcayın! Yeni gelene, 12+12 ay sözünüze ilk 12 ay geçerli fiyatlardır.

Türk Telekom 40 GB paketi nasıl yapılır?

Prime 40 Tarifesi --> Mobil Online İşlem Merkezi'nden, TTPRIME 40GB yazıp 5555'e göndererek, Türk Telekom mağazalarına gelerek veya 4 müşteri hizmetleri aracılığı ile Prime 40tarifesine geçiş yapabilirsiniz.

Türk Telekom Prime 30 tarifesi ne kadar?

Prime 30 Tarifesi
Taahhütsüz Aylık Ücret Yeni aktivasyon ve numara taşıma yoluyla gelip taahhüt vermeyen müşterilerimiz için geçerli fiyattır111,11 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet30 GB
Aylık Ücretsiz Cepten Sosyal Medya İnternet10 GB
Sil Süpür'den Hediye İnternet***5 GB
10 satır daha

6262 neyin numarası?

Türk Telekom Prime müşterilerinin, yakınlarını hizmetten yararlandırmak için PRIME OZEL HIZMET yazıp 6262'e kısa mesaj göndermeleri ve gelen şifreyi 4 no'lu Türk Telekom Prime müşteri hizmetlerini arayarak iletmeleri yeterlidir.