Gncytnk 2021 nedir?

İçindekiler:

  1. Gncytnk 2021 nedir?
  2. Turkcell genç yetenek oyunu nedir?
  3. Owiwi oyun testi nedir?
  4. Kalegends Genç Yetenek Programı Nedir?
  5. Oyunlaştırılmış yetenek testi nedir?
  6. Türk Telekom start nedir?

Gncytnk 2021 nedir?

İSTANBUL (AA) - Turkcell'de tam zamanlı çalışma fırsatı sunan GNÇYTNK 2021'in işe alım süreçleri tamamlanırken, 66 binden fazla başvuruyla yeni bir katılım rekorunun kırıldığı program kapsamında, 150 genç yetenek iş hayatına Turkcell'de adım atacak.

Turkcell genç yetenek oyunu nedir?

Genç Yetenek Programı, Turkcell'in yeni mezun olmuş veya en fazla 3 yıldır iş tecrübesi olan kişileri uzun bir eğitim maratonuna sahip bir program kapsamında istihdam ettiği bir oluşumdur. Üst üste “ En İyi İşe Alım Programı” olarak seçilmesiyle birlikte diğer birçok büyük şirketin de ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Owiwi oyun testi nedir?

Owiwi , adayların kapsamlı soft becerilerini profilini şekillendirmeye yardımcı olduğu,sürükleyici bir oyun deneyimi aracılığıyla adayın soft becerilerini ölçen oyun tabanlı değerlendirme aracıdır.

Kalegends Genç Yetenek Programı Nedir?

Kale Grubu'nun yeni nesil liderlerini yetiştirmek amacıyla, genç yeteneklere ulaşan, onları yakından tanıyan ve uzun vadeli gelişim programları ile destekleyerek profesyonel iş hayatına hazırlayan yeni mezun işe alım programıdır.

Oyunlaştırılmış yetenek testi nedir?

Oyunlaştırılmış Genel Yetenek, klasik genel yetenek sınavlarını yarışma ortamına taşıyarak aday deneyimlerini daha keyifli hale getirmek için tasarlanmış bir işe alım aracıdır.

Türk Telekom start nedir?

Türk Telekom START Programı son zamanlarda çok popüler olan Yönetici Aday Programı'nın bir türevidir. Genel olarak da Türk Telekom'un genç yetenekler bulmak için kullandığı bir daldır. Bu programda; kişisel gelişim eğitimleri, mesleki gelişim eğitimleri ve mentorluk sunuluyor.