Lightning konnektörlü EarPods ne demek?

İçindekiler:

  1. Lightning konnektörlü EarPods ne demek?
  2. Lightning konnektörlü ne demek?
  3. Lightning to USB ne işe yarar?
  4. Lightning kablo nasıl kullanılır?

Lightning konnektörlü EarPods ne demek?

Lightning Konnektörlü EarPods, hemen kablo üzerinde yer alan, ses seviyesini ayarlamanızı, müzik ve video oynatmanızı, çağrıları cevaplamanızı ve sonlandırmanızı kolayca sağlayan yerleşik bir kumandaya sahip.

Lightning konnektörlü ne demek?

Lightning konektörü, iPhone'ler, iPad'ler ve iPod'lar gibi Apple mobil cihazları, bilgisayarları, harici monitörleri, kameraları, USB şarj cihazlarını ve diğer çevre birimlerini bağlamak için kullanılır. 30 yerine 8 pin kullanan Lightning, 30 pinli yuva konektörüne kıyasla çok daha kompakt bir yapıdadır ve her iki ...

Lightning to USB ne işe yarar?

USB-C - Lightning kablosunu kullanarak AirPods, AirPods Pro, iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı şarj edebilir, eşzamanlayabilir, bir Siri Remote'u şarj edebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Lightning kablo nasıl kullanılır?

Lightning - USB kablosu iPhone'u, uyumlu bir güç adaptörünü (ayrı satılır) ve birlikte gelen şarj kablosunu kullanarak bir elektrik prizine bağlayabilirsiniz. Şarj etmek, dosya aktarmak ve daha fazlası için birlikte gelen kabloyu bilgisayarınızın USB kapısına da bağlayabilirsiniz.