Visco Ortopedik yastık nedir?

İçindekiler:

  1. Visco Ortopedik yastık nedir?
  2. Visco jel yastık nedir?
  3. Hangi marka visco yastık?
  4. Visco yastık ne işe yarar?
  5. Visco yastık nasıl olmalı?
  6. Iyi bir yastık nasıl olmalı?
  7. Yastık yorgan kokusu nasıl giderilir?
  8. Elyaf yastık çamaşır makinesinde yıkanır mı?
  9. Yastık seçimi nasıl olmalı?

Visco Ortopedik yastık nedir?

Visco Yastık Nedir? Viscotex® ortopedik yastıklar, basınç ve ısı uygulandığında yumuşayan viscoelastik köpükten yapılmıştır. ... Ancak bu yumuşacık yastıklar her zaman boynunuzun ve sırtınızın üst kısmını yeterince desteklemediği için sabahları vücut ve boyun ağrılarıyla uyanabilirsiniz.

Visco jel yastık nedir?

Visco Jel Yastık, baş ve boyun bölgesine kusursuz destek veren visco süngeri ve gece boyunca vücut ısısını emen, yüksek hava geçirgenliğine sahip açık hücre teknolojisi ile sizi uykunun en ideal haliyle buluşturuyor. ... Serinletici etkisiyle terlemeyi önleyerek kesintisiz uyku deneyimi sunar.

Hangi marka visco yastık?

İşte en iyi visko yastıklar:
  • Visco Foam Aloe Vera Boyun Destekli Visko Yastık.
  • Visco Foam Aloe Vera Hava Kanallı Boyun Destekli Visco Yastık.
  • Yataş Bedding Visco Therapy Spa Yastık.
  • Rahatsan Dolphin Mavi Boyun Destekli Visco Yastık.
  • Özdilek Visco Yastık.
  • Ergofoam Galaxy Motion Firm 3.0 Visco Yastık.
Daha fazla öğe...

Visco yastık ne işe yarar?

Visco Therapy Balance Medikal Yastık Rahat nefes alınmasını sağlayarak horlamanın azalmasına yardımcı olur. Basınç noktalarını azaltır ve vücudu rahatlatır. Rahat nefes alınmasını sağlayarak horlamanın azalmasına yardımcı olur.

Visco yastık nasıl olmalı?

Visco malzeme boynun kıvrımlarına uygun, destekleyici bir yapıya sahiptir. Alerjik yapıya sahip insanların doğal malzeme yerine visco ve Tempur gibi malzemeleri seçmeleri daha uygun olacaktır. ... Ya iyi bir hücre yapısına sahip kaliteli bir visco yastık tercih etmeli ya da visco yastıklardan uzak durmalısınız.

Iyi bir yastık nasıl olmalı?

Yastık enseyi ve boynumuzdaki iki ayrı eğriyi destekleyecek şekilde kullanılmalıdır. Yattığımız zaman baş hafifçe önde olmalı ve ensemiz boşlukta kalmamalı. Yastık genişliği omuz genişliğine uygun olmalı ve omuzlar hafifçe yastığın kenarına gelmelidir. Doğru yükseklik 10 ile 13 santimlik yüksekliktir.

Yastık yorgan kokusu nasıl giderilir?

Portakal kabuğunu kurutarak bir kesenin içerisine koyabilir ve yorganlarınızın arasına koyarak yorganlarınızın portakalın mis gibi kokusu gibi kokmasını sağlayabilirsiniz. Hem yapacağınız bu kurutulmuş portakal kabuğu keseleri sayesinde evde yapılabilecek değişik hobiler de yapmış olursunuz.

Elyaf yastık çamaşır makinesinde yıkanır mı?

Yün yastıkları yıkarken kısa süreli programda yıkamalısınız. Yünlülere özel deterjanla yıkamanız gereken bu yastıkları elde de yıkayabilirsiniz. Elyaf yastıklar: Elyaf yastıklar normal yıkama ayarında yıkanmalıdır. Yastığın etiket bilgilerini kontrol ederek 40 derecede yıkama yapabilirsiniz.

Yastık seçimi nasıl olmalı?

Yatağınızın Yumuşaklığı Eğer yatağınız sert ise vücudunuz yatağın içine gömülmeyeceği için başınız bedeninize göre daha yüksekte kalacaktır. Bu nedenle tercih ettiğiniz yastığın da yüksek olması gerekir. Elbette bu durumu omzunuzun genişliği ve uyku pozisyonunuz da etkileyebilir.