Madeleb krem ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Madeleb krem ne için kullanılır?
  2. Madeleb güneşte sürülür mü?
  3. Madeleb ve Beyazlatici krem nasıl kullanılır?
  4. Madeleb yüze sürülür mü?
  5. Madecassol krem günde kaç kez kullanılır?

Madeleb krem ne için kullanılır?

Cilt döküntüsü, kuruluğu, kızarıklık, tahriş ve lekelere karşı tedavi edici olduğu gibi aynı zamanda sivilce lekelerinin de geçmesinde etkilidir. Sivilce ve yara izlerinin tedavisinde kullanılan madeleb krem, cildi yumuşatarak yağ oranını dengelemektedir.

Madeleb güneşte sürülür mü?

Leke kremlerinin neredeyse tamamı düzenli kullanım gerektiriyor. Ciltte oluşan lekelerin giderilmesine bağlı olarak cilt tonunda açılmalarda gözleniyor. Leke kremlerinde olduğu gibi Madeleb kremde de gece kullanılması önerilebilir. Ya da gündüz kullanımda güneş kremiyle cildinizi koruyup, destekleyebilirsiniz.

Madeleb ve Beyazlatici krem nasıl kullanılır?

Madeleb Krem Nasıl Kullanılır? Madeleb Kremden cildinize yetecek artmayacak kadar alıp uygulayacağınız.. Kullanım yaptığınız bölgeye yavaş hareketlerle sürüp, 2-4 dakika kadar masaj yaparak yediriniz. Ortalama olarak cildinizde 1-2 saat bekledikten sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz.

Madeleb yüze sürülür mü?

Peki bu noktada aynı başarıyı ürünlerinde ve ürün içeriklerinde de gösteriyor mu ? Cilt üzerinde hücre yenileyici etkisi bulunan madeleb kremin bu özelliğini içeriğindeki Centella asiatica bitkisinin ham maddesi desteklemektedir. Masaj yaparak cilde uygulanması tavsiye edilmektedir.

Madecassol krem günde kaç kez kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça günde 1-2 kez uygulayınız. Uygulama yolu ve metodu: Kapağı ters çevirerek tüpü deliniz ve yara üzerine ince bir tabaka halinde sürünüz.