Arçelik televizyonları kaç lira?

İçindekiler:

  1. Arçelik televizyonları kaç lira?
  2. Kaç m2 ye kaç inç TV?
  3. Televizyon alirken nelere dikkat etmek gerekir?
  4. TV ölçüsü ne olmalı?
  5. 5 metre için kaç inç TV?
  6. Smart TV alırken nelere dikkat edilmeli?

Arçelik televizyonları kaç lira?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 55 Arçelik Televizyonlar modeli içerisinde en ucuz Arçelik Televizyonlar fiyatı 310.66 TL iken, en yüksek Arçelik Televizyonlar fiyatı 20599.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Kaç m2 ye kaç inç TV?

TV'nizi izlemeniz için önerilen mesafe Uygun olan mesafeyi hesaplamak için ekran boyutunu 1,2 ile çarpın. Yani 75 inç TV için 90 inç ya da 2,3 metre uzağa oturmanız gereklidir.

Televizyon alirken nelere dikkat etmek gerekir?

Televizyon satın alırken dikkat edilmesi gereken birçok kriter vardır. Bunların başında şüphesiz panel teknolojisi, görüntü kalitesi ve yazılım gibi detaylar geliyor....TV satın almadan önce dikkat edilmesi gereken diğer detaylar şöyle:
  • Panel teknolojisi.
  • Ekran çözünürlüğü
  • Boyutu.
  • Hertz değeri.
  • İşletim sistemleri.
  • Ses sistemi.

TV ölçüsü ne olmalı?

– Televizyonu yerleştireceğiniz yer ile izleyeceğiniz koltuk arasında 4 metre mesafe olsun. 4 metre yaklaşık olarak 158 inç uzunluğa eşittir. Bulduğumuz bu değeri 3'e böldüğümüzde, ideal televizyon boyutuna ulaşmış oluruz. Yani bizim için en uygun televizyonlar 50-55 inç boyutundaki televizyonlar olacaktır.

5 metre için kaç inç TV?

40 inç bir televizyon standart çözünürlükte 4,5 metreden izlenebilirken, HD TV izlerken bu mesafe 1-1,5 metreye kadar düşebilir.

Smart TV alırken nelere dikkat edilmeli?

Smart TV Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Smart TV alırken ilk dikkat etmeniz gereken özellik ekranın boyutudur. Televizyonunuzu koyacağınız odanın boyutu ve izleme alanınızın TV'den uzaklığı da önemli bir kriterdir. Smart televizyonunuzda dikkat etmeniz gereken bir diğer özellik ise ses kalitesidir.