Doktor muayene ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Doktor muayene ücreti ne kadar?
  2. Anjiyo SGK karşılıyor mu?
  3. Muayene ücreti ne kadar 2021?
  4. 2021 yılı egzoz muayene ücreti ne kadar?

Doktor muayene ücreti ne kadar?

Hasta muayene katılım payı olarak adlandırılan bu muayene ücreti; Aile Hekimliği ve sağlık ocaklarındaki muayenelerde 2TL ve devlet hastanelerinde 8 TL olarak belirlenmiştir.

Anjiyo SGK karşılıyor mu?

Özel hastanelerde SGK'lı hastaların muayene giriş ücreti dışında hiç ücret ödemeden tedavi olabildikleri vurgulayan Başhekim Dalga, Artroskopi (kapalı menüsküs ameliyatı), anjiolar (stent-balon), bronkoskopi, diyaliz, fizik tedavi ve rehabilitasyon seansları, kalp ameliyatları, Laboratuvar, kanser hastalıklarının ...

Muayene ücreti ne kadar 2021?

Araç muayene ücretleri her yıl güncellenmektedir. Bu kapsamda araç muayene ücreti 2021 yılı için 372,88 TL olarak belirlenmiştir. TÜVTÜRK tarafından yapılan muayene sonucunda araca kusursuz, kusurlu ya da hafif kusurlu rapor verilir. Kusursuz rapor verilmesi, aracınızda herhangi bir sorunun olmadığı anlamına gelir.

2021 yılı egzoz muayene ücreti ne kadar?

2021 yılında egzoz muayene ücreti KDV dâhil 90 liradır. Egzoz muayenesi, egzoz gazı emisyonu ölçümü için yaptırılır. Egzoz muayene gecikme cezası 2021 yılı itibariyle 2067 liradır. Bu ceza ilk 15 gün içerisinde ödenecek olursa %25 ceza indiriminden faydalanılarak 1550,25 Türk lirası olarak ödenebilir.