Ek ders nasıl hesaplanir 2021?

İçindekiler:

  1. Ek ders nasıl hesaplanir 2021?
  2. 21 saat derse giren kaç saat ek ders alır?
  3. Nöbete kaç saat ek ders?
  4. Full ek ders kaç saat?
  5. 1 Nobet kac ek ders?
  6. Pansiyon nöbet ücreti kaç saat?

Ek ders nasıl hesaplanir 2021?

Ek Ders Ücreti Nasıl Hesaplanır? Ek ders ücreti, ait olduğu ay için geçerli olan maaş katsayısı, gündüz dersleri için 140, gece ve haftasonu dersleri için 150 göstergesi ile çarpılarak hesaplanır.

21 saat derse giren kaç saat ek ders alır?

21 saat derse giren bir branş öğretmeni 8 saat ek ders ücreti alır. 20 saat derse giren bir branş öğretmeni 7 saat ek ders ücreti alır. 19 saat derse giren bir branş öğretmeni 5 saat ek ders ücreti alır. 18 saat derse giren bir branş öğretmeni 4 saat ek ders ücreti alır.

Nöbete kaç saat ek ders?

Madde 9 - Eğitim faaliyetlerinde ek ders görevi verilen personelin nöbet tutmaları halinde her nöbet günü için 3 saat ek ders ücreti ödenir. Bu ödeme haftada 6 saati geçemez. Nöbet izninden yararlananlara bu ödeme yapılmaz.

Full ek ders kaç saat?

Branş öğretmeni haftada kaç saat derse girerse girsin en fazla 20 saat toplam ek ders alabilir. Ek dersi 20 saatten fazla olsa bile 20 saat ek ders alır. Örneğin haftada 34 saat derse giren bir öğretmenin haftalık alması gereken ek ders sayısı 22 saat olmalı ancak bu öğretmene 20 saat ek ders yazılır.

1 Nobet kac ek ders?

Bilindiği üzere, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenlere haftada birden fazla nöbet görevi verilmekte; ancak, sadece bir nöbet görevi için üç saat ek ders ücreti ödenmektedir.

Pansiyon nöbet ücreti kaç saat?

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici Ve Öğretmenlerinin Ders Ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 13'üncü maddesinin birinci fıkrasında; “Yatılı ve pansiyonlu okullarda öğrencilerin yeme, yatma, dinlenme, eğitim-öğretim ve benzeri hizmetlerinin yürütülmesinde belletici olarak görevlendirilen öğretmenlere her belleticilik ...