Pttcell hat fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Pttcell hat fiyatı ne kadar?
  2. Pttcell paket nasıl yüklenir?
  3. PTT cell nasıl alınır?
  4. Bim yeni hat ne kadar?
  5. Turkcell 15 GB Internet kaç TL?
  6. Vodafone 15 GB Internet kaç TL?
  7. Internet ne kadar kaldı Pttcell?
  8. Pttcell Turkuaz paketi nasıl yapılır?
  9. Pttcell sil süpür var mi?
  10. Pttcell ve Türk Telekom aynı mı?
  11. Bimde sim kart ne kadar?
  12. Avantaj şehrimde 12 GB nasıl yapılır?

Pttcell hat fiyatı ne kadar?

Tarifenin aylık ücreti, numara taşıma, yeni hat tesisi ve Pttcell faturalı veya faturasız tarifeleri dışında Şirketimizce sunulmakta olan faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için 28 TL, Pttcell faturalı veya faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise 38 TL olacaktır.

Pttcell paket nasıl yüklenir?

Paket Satın Alma Seçenekleri
  1. 20'e SMS gönderebilirsiniz.
  2. *120#'yi tuşlayarak anında satın alabilirsiniz. Bu servisimizi 7 gün 24 saat kullanabilirsiniz.
  3. 4 Pttcell Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.

PTT cell nasıl alınır?

En yakın PTT merkezine giderek Pttcell'li olabilirsiniz. Kimliğinizin yanınızda olması yeterli. Size en yakın Pttcell merkezini bulmak ve size uygun tarifeyi seçmek için Pttcell.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Bim yeni hat ne kadar?

Bımcell operatöründen yeni hat almak isteyen kişilerin öncelikle Bim mağazalarını ziyaret etmeleri gereklidir. Bu mağazalarda ise Bimcell Faturasız Hat fiyatı 85 TL olarak alınmaktadır. Yani bu mağazalara giden kişiler verecekleri bu ücret karşılığında Bimcell operatörünü abonesi olabileceklerdir.

Turkcell 15 GB Internet kaç TL?

Tarifeniz Yurt Dışında Geçerli
PaketİçerikYıllık Abonelik Ücreti
Akıllı 15GB15 GB İnternet + Her Yöne 10 SMS + Dergilik Midi + Dergilik'te geçerli 1 GB + Paycell Üyeliği59,00TL

Vodafone 15 GB Internet kaç TL?

Faturalı müşterileri için 3 ayrı teklif hazırlayan Vodafone, 'Harika 15 GB' ek paketiyle 15 GB mobil interneti 39 TL'ye, 12 ay tekrar eden 'Fırsat 15GB' ek paketiyle ise 15 GB mobil interneti 49 TL yerine 29 TL'ye sunacak.

Internet ne kadar kaldı Pttcell?

Kalan Kullanım Hakkı Sorgulama Kalan miktar sorgulaması için KALAN 5000SMS yazarak 1788'e ücretsiz SMS gönderilmesi yeterlidir. Ayrıca *124# tuşlanarak öğrenilebilir veya 9333 aranabilir.

Pttcell Turkuaz paketi nasıl yapılır?

Paketten yararlanmak için «TURKUAZ 12GB" yazıp 1788'e SMS gönderilmesi yeterlidir. Ayrıca pttcell.com.tr'de yer alan Online İşlemler'deki ilgili menüden veya Pttcell müşteri hizmetlerini arayarak da paket alınabilir. Paket kapsamındaki 750 dakika, yurt içi her yöne geçerlidir.

Pttcell sil süpür var mi?

Kampanyaya kayıt gerekmemektedir. Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. ... Kampanyadan Pttcell faturasız bireysel müşteriler yararlanabilir.

Pttcell ve Türk Telekom aynı mı?

Türk Telekom ve PTT A.Ş. Pttcell iş birliğini yeniledi. ... Türk Telekom, PTT'nin “Pttcell” markasıyla geniş kitlelerle buluşturduğu mobil iletişim hizmetlerinin şebeke ve teknik altyapısını 2022'ye kadar sağlamaya devam edecek.

Bimde sim kart ne kadar?

BIMcell'li olmak istiyorsanız, faturasız hat yani SIM kart için ödeyeceğiniz tutar 65 TL olarak belirlenmiş. Diğer operatörlerde bu tutar 75-85 TL arası değişiyor, dolayısıyla BİMcell bu konuda da diğer makro operatörlere göre gayet uygun fiyata sahip. Faturalı seçeneklerde ise SIM kart ücretsiz veriliyor.

Avantaj şehrimde 12 GB nasıl yapılır?

Bonkör 12GB paketini hattınıza tanımlamak için ilk olarak Avantaj Şehrimde tarifesine geçiş yapmanız gerekmektedir. Ardından BONKOR 12GB yazıp 5555'e ücretsiz SMS göndererek hattınıza tanımlayabilirsiniz.