Metabolik Balans Diyeti nedir?

İçindekiler:

  1. Metabolik Balans Diyeti nedir?
  2. Metabolik Balans fiyatı nedir?
  3. Metabolik diyet nasıl yapılır?
  4. Insanda balans nedir?
  5. Metabolic Balance ne demek?
  6. Insan metabolizması nasıl hızlandırılır?
  7. Aristo diyetinde neler yenilir?

Metabolik Balans Diyeti nedir?

Metabolic Balance; insan vücudunda dengeyi sağlayan, bir “kişiye özel dengeli beslenme programıdır.” İnsanı kısa sürede başarıya ulaştırır, ama kısa süreli bir diyet programı değildir. Sağlıklı beslenme kurallarını öğretip hayata geçirilmesini sağlayan bir sistemdir. Kalori hesabına dayalı bir diyet değildir.

Metabolik Balans fiyatı nedir?

Metabolic Balance Beslenme ve Metabolizma Programınızı kolayca online satın alabilirisniz. Bunun için "Program satın alın" butonuna tıkladığınızda www.ameera.com.tr sitesindeki shop'a yönlendirileceksiniz. Beslenme ve Metabolizma Programıızın fiyatı TRL 4,200 + KDV'dir.

Metabolik diyet nasıl yapılır?

Metabolik Balans Diyeti şekerli besinlerin kısıtlanması ile insülin dengesini düzenliyor. Aşama: 2 gün süren bir hazırlık aşamasıdır. Vücudun toksinlerden arınması için detoks yapılır. 2 gün boyunca tek bir çeşit meyve, karışık salata ya da hafif öğünler yapılır.

Insanda balans nedir?

Metabolik Balans; insan vücudunda dengeyi sağlayan, bir “kişiye özel dengeli beslenme programıdır.” İnsanı kısa sürede başarıya ulaştırır, ama kısa süreli bir diyet programı değildir. Sağlıklı beslenme kurallarını öğretip hayata geçirilmesini sağlayan bir sistemdir.

Metabolic Balance ne demek?

Metabolic Balance®; insan vücudunda dengeyi sağlayan, bir “KİŞİYE ÖZEL'' metabolizma programıdır. Sağlıklı beslenme kurallarını öğretip hayata geçirilmesini sağlayan bir sistemdir. Metabolizmayı düzenleyen gıdalar kan değerleri ve kişisel verilere göre belirlenir.

Insan metabolizması nasıl hızlandırılır?

Metabolizmamızı Nasıl Hızlandırabiliriz
  1. Gün içinde ene az 2–3 litre su içilmelidir.
  2. Baharatlı yiyecekler özellikle kırmızı pul biber ve karabiber tüketilmelidir.
  3. Gün içinde hareketli bir yaşam sürdürmeye çalışılmalıdır.
  4. Haftada en az 3 gün 1 saatten az olmamak kaydıyla yürüyüş yapılmalıdır.
Daha fazla öğe...

Aristo diyetinde neler yenilir?

Aristo Diyetinin Yapılmasında Temel Basamaklar Peynir, domates, salatalık, yeşillikler (maydanoz, dereotu, nane, roka, marul, kuzukulağı vb. gibi) tüketilir. Özellikle de, tok tutucu olduğu için; haşlanmış yumurta kahvaltıya eklenir. Yanında ise; açık çay, yeşil çay ya da papatya çayı tercih edilebilmektedir.