STR neyin kısaltması?

İçindekiler:

  1. STR neyin kısaltması?
  2. STR ne anlama geliyor?
  3. STR oyunda ne demek?
  4. St ne demek Sosyal Medya?
  5. STR ne demek tıp?
  6. Bilgisayarda STR ne demek?
  7. Snap GM ne demek?
  8. MMO neyin kısaltması?
  9. STR DNA nedir?
  10. STR dosyası nedir?
  11. RPG neyin kısaltması?
  12. Snapchat SC ne demek?

STR neyin kısaltması?

short tandem repeat (str) i.

STR ne anlama geliyor?

Snapchat'te ST kısaltmasının açılımı streak şeklindedir. Streak, iki kullanıcının birbirlerine 3 gün boyunca, 24 saatten daha uzun süre ara vermemek kaydıyla video ya da fotoğraf göndererek sohbet etmesini ifade eder.

STR oyunda ne demek?

ad&d de strength'i ifade eden kisaltma. karakterinizin fiziksel gucunu belirler. düşmaniniza vurma olasiliginiz, verdiginiz zarar falan filan gibi birsuru seye etki eder.

St ne demek Sosyal Medya?

Snapchat mantığı bakımından düzenli kullanım gerekir. Bu bakımdan düzenli kullanım streak demektir. Yani düzenli olarak kullanılır ise st elde edilir. Tabi ki de bu uygulama snapchate ait olduğundan snapchat st olarak bilinir.

STR ne demek tıp?

Yapısal olmayan DNA bölgelerinde, özellikle farklı uzunluklarda nükleotid dizilerinin değişik sayıda ard arda tekrarlanmasıyla oluşan diziler satellit olarak adlandırılır. Bunların en kısa olanına mikrosatellit (STR=Short Tandem Repeat) adı verilir.

Bilgisayarda STR ne demek?

Bir sayının gösterimini veren Variant (String) türünde bir değer döndürür. Gerekli sayı bağımsız değişken, geçerli herhangi bir sayı içeren bir Long sayısal ifade. Sayılar dizelere dönüştürül olduğunda, her zaman sayı işareti için bir boşluk ayrılmıştır.

Snap GM ne demek?

Farklı sosyal ağ platformlarında günaydın demek için GM yazılması yeterli olmaktadır. GM kısaltması Good Morning olarak yazılan ve günaydın demek olan İngilizce kelimenin kısaltmasıdır.

MMO neyin kısaltması?

Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu ya da sıkça kullanılan orijinal adının kısaltmasıyla MMORPG (İngilizce: Massively multiplayer online role-playing game), çok sayıda oyuncunun bilgisayarlarından veya oyun konsollarından internete bağlanarak birlikte oynadığı, oyun esnasında çeşitli karakterlere büründüğü ...

STR DNA nedir?

İnsan genomunda tekrarlayan DNA dizileri bulunmaktadır. DNA profillemesi için, bireyler arasında değişkenlik gösteren, insan genomunda tekrar eden DNA dizileri kullanır. Tekrar eden DNA dizileri, STR (Short Tandem Repeat) olarak adlandırılmaktadır.

STR dosyası nedir?

Dosya Uzantısı STR Nedir? Microsoft Corporation, dBASE Structure List Object File olarak da bilinen STR dosya uzantısını Microsoft Windows yazılım paketi için geliştirdi. Anonim kullanıcı veri istatistikleri, STR dosyalarının en çok United States ülkesinde ve Windows 10 kullanan cihazlarda bulunduğunu gösterir.

RPG neyin kısaltması?

MMOPRG - Massive Multiplayer Online Game İngilizce cümlesinin kısaltmasıdır. Çok oyunculu çevrimiçi oyun anlamına gelmektedir. RPG - Rol yapma oyunu anlamına gelmektedir Oyuncu oyunda oynamak için bir avatarı kontrol etmektedir.

Snapchat SC ne demek?

Snapchat st yani geniş adıyla Snapchat streak ya da Snapstreak, sizin ya da başka Snatchatter'ların birbirlerini son 24 saat içerisinde arka arkaya en az 3 gün süreyle bir Snap (video ya da resim) gönderdiğinizi ifade eden terimlerdir. ... Snapchat st 'i başlatmak ve devam ettirmek oldukça kolaydır.