Bim bayilik verir mi?

İçindekiler:

  1. Bim bayilik verir mi?
  2. Bim kiralık dükkan kaç metrekare?
  3. Defacto bayilik veriyor mu?
  4. BİM Depo Görevlisi ne iş yapar?
  5. BİM kaç deposu var?
  6. DeFacto sahibi kimdir?

Bim bayilik verir mi?

Önemli Açıklama. Şirketimiz mağazalarını sadece kendi imkanları ile açmakta olup, bayilik ve franchising uygulamaları bulunmamaktadır. Mağaza yeri kiralama teklifleriniz için aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Bim kiralık dükkan kaç metrekare?

205 m2 net KİRALIK işyeri (BIM,A101,ŞOK)için uygun.

Defacto bayilik veriyor mu?

DEFACTO FRANCHISE Temel stratejisi, tek noktadan alışveriş yaklaşımı olan Defacto koleksiyonu ile tüm aileye hizmet vermektedir.

BİM Depo Görevlisi ne iş yapar?

Depo sorumlusu gelen malların evrak ve fiziksel uyumluluğunu kontrol eder. Depo koşullarının stoklama için uygun olup olmadığını denetler. Deponun düzeni ve temizliğini kontrol eder. Stok kaydının güncellenmesini sağlar.

BİM kaç deposu var?

BİM, sadece ciro büyüklüğü açısından değil, aynı zamanda 2020 yıl sonu itibariyle 3.449'u ofis, 5.958'i depo ve 51.256'sı mağazalarda olmak üzere konsolide bazda toplam 60.663 kişiye istihdam sağlayarak öne çıkmaktadır.

DeFacto sahibi kimdir?

DeFacto'nun mevcut hissedarları arasında yüzde 66.5 pay ile Zeki Cemal Özen, yüzde 13,7 pay ile İhsan Ateş, yüzde 4,57'şer pay ile İdris Özçelik ve Şahin Demir, yüzde 8.66 pay ile DF Retail Holdco Cooperatief U.A. ve yüzde 2 pay ile Ozn Investment SARL bulunuyor.