Ogansia nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ogansia nedir ne işe yarar?
  2. Ogansia nedir ürünleri?
  3. Ogansia kahve ne işe yarar?
  4. Ogansıa ls1001 nasıl kullanılır?
  5. Ogansia Coffee Latte ne işe yarar?
  6. Ogansia propolis ne ise yarar?
  7. Ogansia propolis ne işe yarar?
  8. Ogansia propolis takviye edici gıda nasıl kullanılır?
  9. Ls1001 ne ise yarar?
  10. Sıvı ekstrakt ne işe yarar?
  11. Ogansia Thermosia ne işe yarar?
  12. Ogansia diş macunu ne işe yarar?
  13. Ogansia Shea Butter sabunu nasıl kullanılır?
  14. Ogansia saç serumu nasıl kullanılır?
  15. Ogansia Colostrum nedir?
  16. Ogansia Reishi Mantarı ne ise yarar?
  17. Naturalis bitki Karişimli sivi ekstrakt ne işe yarar?
  18. Naturalis ne işe yarar?

Ogansia nedir ne işe yarar?

Bağışıklık sistemini güçlendirir, kan dolaşımını arttırır, kan değerinin düzelmesine yardımcı olur, anti oksidan açısından zengindir, hücrelerin yenilenmesi ve yapılanmasında yardımcı olur, kas ve kemik yapısını besler, vücudun günlük alması gereken protein – vitamin ve mineralleri içerir.

Ogansia nedir ürünleri?

Ogansia kişisel bakım ürünleri arasında ise; şampuan, bitkisel kompleks, saç maskesi, saç serumu, kaş bakım serumu, kirpik bakım serumu, el bakım kremi, ayak bakım kremi, cilt ve makyaj temizleme suyu, yüz yıkama jeli gibi ürünler bulunmaktadır.

Ogansia kahve ne işe yarar?

Sindirime yardımcı olduğu gibi metabolizmayı da hızlandırır. Ogansia caffee mocha kullanan kişiler, günde daha fazla kalori yakar ve daha hızlı bir şekilde zayıflar. Istediği sonuçlara kısa sürede ulaşan kişiler, bu üründen memnun kaldıklarını sık sık dile getirir.

Ogansıa ls1001 nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: 11 yaş üzeri yetişkinler için günde 2 paket (2 x 15 mL) olarak bol su ile tüketilmesi tavsiye edilir. Uyarılar: Tavsiye edilen günlük tüketim miktarını aşmayınız. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumunda doktorunuza danışınız.

Ogansia Coffee Latte ne işe yarar?

Depresyon ile baş etmenize yardımcı olur, kalp ve damar sağlığınızın korunmasını sağlar aynı zamanda fazla kilolarınızdan kurtulmada size yardım eder. Tüm bu mükemmel faydalarının yanında cilt ve saç problemlerine karşı da oldukça etkili bir tedavi sağladığı da uzmanlar tarafından gözlemlenmiştir.

Ogansia propolis ne ise yarar?

ü Vücudu radyasyon, zararlı kimyasallar ve toksinlerden temizler. ü Vitamin, magnezyum, kalsiyum, iyot, potasyum, sodyum, bakır, çinko, mangan ve demir bakımından zengindir. ü Mesane duvarını besler, dolayısıyla mesane duvarında incelmeye karşı koruyucudur.

Ogansia propolis ne işe yarar?

ü Vücudu radyasyon, zararlı kimyasallar ve toksinlerden temizler. ü Vitamin, magnezyum, kalsiyum, iyot, potasyum, sodyum, bakır, çinko, mangan ve demir bakımından zengindir. ü Mesane duvarını besler, dolayısıyla mesane duvarında incelmeye karşı koruyucudur.

Ogansia propolis takviye edici gıda nasıl kullanılır?

Her tablet 598,2 miligram saf propolis ekstresi içermektedir. Kullanım Şekli: 11 yaş üzeri yetişkinler için günde 2 tablet olarak bol su ile tüketilmesi tavsiye edilir.

Ls1001 ne ise yarar?

Ls1001, vücudumuzdaki bütün toksinleri ve bütün zararlı organizmaları böbrek yoluyla atıyor. Böbrek ne kadar fazla çalışırsa, toksinlerimizi o kadar fazla atarız. Ls1001, içindeki etken maddeler sayesinde ihtiyacımız olan vitaminleri, proteinleri, mineralleri veriyor.

Sıvı ekstrakt ne işe yarar?

Farklı özellikteki bitkilerin dengeli bir karışımıdır. Günlük vitamin, mineral ve lif alımına katkıda bulunur. Içinde yapay tatlandırıcılar ve renklendiriciler yoktur.

Ogansia Thermosia ne işe yarar?

Thermosia, ideal kilonuza kavuşma yolculuğunda size destek olacak bir gıda takviyesidir. İçerisinde bulunan bitki özlü bileşenler ile kendinizi canlı, hafif ve enerjik hissetmenize yardımcı olur. Kullanım Şekli : 14 yaş üzeri yetişkinler için günde 2 kapsül olarak tüketilmesi tavsiye edilir.

Ogansia diş macunu ne işe yarar?

İçeriğindeki propolis ve reishi mantarı sayesinde gün boyu diş ve diş etlerinizi korumaya yardımcı olur. Düzenli fırçalamayla diş üzerinde oluşan lekeleri gidererek dişlerinizin doğal rengine kavuşmasına yardımcı olur. İçeriğindeki propolis ve çay ağacı yağı sayesinde etkili temizleme özelliğine sahiptir.

Ogansia Shea Butter sabunu nasıl kullanılır?

Shea Butter Sabunu, reishi mantarı ekstresi ve shea butter yağı ile cildin yumuşak ve esnek bir görünüm kazanmasına katkı sağlar. Cildinizin dış etkenlerden korunmasına yardımcı olur. Kullanım Şekli : Su ile bolca köpürtüp uygula, sonrasında bol su ile durula.

Ogansia saç serumu nasıl kullanılır?

Sebum düzenleyerek, derideki yağ dengesinin korunmasına ve kepeklenmenin önlenmesine yardımcı olur. Paraben içermez. Kullanım Şekli : Islak saç derisine masaj yaparak uygulayın. Durulama gerektirmez.

Ogansia Colostrum nedir?

Ağız sütü olarak bilinen colostrum, kadınların doğumundan sonra genel olarak ilk 6 saat içinde meme bezlerinden üretilen kıvamı yoğun olan kremamsı sıvıya denir. Ogansia colostrum görünüşü ve de bileşim olarak sütten farklıdır ve besleyici değeri yüksek olan gıdadır.

Ogansia Reishi Mantarı ne ise yarar?

Bağışıklık sistemini düzenler. Kemoterapi hastalarına yardımcı olarak kullanılır. Kardiyovasküler hastalıkların tedavisinde önerilir. Alerjiler ve uykusuzluğu giderici etkisi vardır.

Naturalis bitki Karişimli sivi ekstrakt ne işe yarar?

Vücuttaki ve kandaki enfeksiyon ve iltihabı temizlemeye yardımcı olur. Vücuda zindelik verir. Vücuttaki toksinleri atar. Sabah-akşam 15 ml kullanımı yeterlidir.

Naturalis ne işe yarar?

Doğal yöntemlerle elde edilen bu karışım zevkle içilebilen bir sunumla size zinde yaşam faydaları sunar. ... Farklı özellikteki bitkilerin dengeli bir karışımıdır. Günlük vitamin, mineral ve lif alımına katkıda bulunur. Içinde yapay tatlandırıcılar ve renklendiriciler yoktur.